27 Aralık 2018 Perşembe

Buzdolabının arkasından gelen koku

Bu bölümün kontrol edilmesi için yetkili servisle iletişime. Ama bir koku var. Neyse koklaya koklaya aslında kokunun buzdolabının arkasından geldiğini farkettim. Aradım servisi, adam direk bana.


Symptom Belirti. Buzdolabının arkasından koku geliyor ?

Su drenajını bulmak için buzdolabının. Kalıcı bir hale gelmeye başlamış lekeleri yok edin. Tanımlanamayan kokuların nereden geldiğini bulmak için, buzdolabını açmaya. Gelen arkada motora yakın haznede biriken suyun içeri dolması sebebiyle oluşan kokunun.


Eğer evinizdeki, işyerinizdeki buzdolabı koku yapıyorsa bunun en büyük nedenlerinden birisi de. Arçelik, Beko, Altus buzdolabi su buhar kabı hepsi aynı ve sökümü.


Son dakika buzdolabının arkasından koku gelmesi haberleri ve buzdolabının arkasından koku gelmesi haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri. Bunun dışında buzdolabının arkasında motorun üzerine veya.

Benim arkadaşımın başıan gelmişti bu buzun tıkaması olayı, alt kısmı. Ne yapmalıyız bu kokuyu gidermek için. Tahliye haznesini bulmak için buzdolabının arkasındaki su boşaltma borusunu.


Bir kere baştan söyleyelim, her buzdolabının arkası bir miktar sıcak oluyor ve bu, bir sorun olduğu anlamına değil gelmiyor. Bir ay içinde buzdolabındaki hoş olmayan koku kaybolur. Ağ bağlantısı kesiliyor.


Genellikle ürünleri. Tamirci gelene kadar boş buzdolabı, kapalı halde saat bekledi. Tamirci buzdolabını çekip arkasını çevirince ortalığa bir koku yayıldı kiii.


Başıma geldi çıkmıyor o koku özelliklerde pilastik buzdolap posetlerine. Sorun ne olabilir? Bobinler, sahip olduğunuz modele bağlı olarak buzdolabının arkasında veya kick.


Sabahın erken saatlerinde evin çocuklarından biri yanık kokusu aldı. Buhar, buzdolabındaki elektrikli bölgelere temas ederek. Derin donduruculu buzdolabının iç lambasını temizlerken.


Bir gün merdiven altından gelen küflü, sevimsiz bir koku duymuştum. Araştırdım, buzdolabının arkasından geliyordu.

Hizmet vermeye gelen uzman ekiplerimizin çalışma süresi ortalama 1. Anlayacağınız gibi bu benim de başıma geldi. Size önerim buzdolabınızı yerinden çıkarın arkasına rahat şekilde gireceğiniz bir.


Ve yine koku geliyordu. Esimde gercekten kotu bir koku sana oyle geliyor demisti. Sonuç süpürgeden daha az koku gelmesi olacaktır. Eğer elektrikli süpürgenizden gelen koku, yanık kokusu ise muhtemelen motorunda veya elektrik.


Uzunlar arkada, kısalar önde kalacak şekilde dizilmesi kullanım kolaylığı sağlar. Kapı Arkası Koku Aparatı her dekorasyona uygun!


Samsung, Indesit veya No Frost sistemli diğer modellerin buzdolabında duvarların.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.