12 Aralık 2018 Çarşamba

Çift cİdarli baca borusu

Du sistemi, iç. Baca aparatlarını boru, şapka çatıya çıkart ve güvenli şekilde konumlandır. Temizleme, Te, deranj, temizleme kapağı, yatay duman kanalı borusu.


Isıl köprü, tüm çift cidarlı paslanmaz çelik borularda meydana gelen istenmeyen. Paslanmaz Çelik Bacalar ile ilgili bilgiye Buradan Ulaşabilirsiniz.

Genel Özellikleri Bu tarz bacalar genellikle bina dışı uygulamalarda, büyük ve geniş şaftlarda, kendi kendini taşıyan (flanşlı) baca sistemlerinde. FT CİDARLI PASLANMAZ ÇELİK BACA SİSTEMLERİ. Maysan, paslanmaz çelik sektöründe Baca Sistemleri ve Moduler Su Depolama sistemlerini seçen firmamiz konusunda uzman kadrosu ile hassas özel imalat ve.


Genellikle ısıtma kazan duman tahliye borusu olarak kullanılır içi çelik boru ortası taş yünü dışı galvaniz krom çelik olabilir. Rakor sayesinde birleşme noktalarında boru içindeki izolasyon, sistem.


Birden fazla ısı üretici cihazın ortak baca borusu kullanılarak atık gazlarının. Düşük ısı geçişi ve düşük dış cidar sıcaklığını sağlamak için ısı izalasyonu, yüksek yoğunluktaki taş yünü ile sağlanmaktadır.


Dış cidar AISI 3ve AISI 4kalite paslanmaz çelikten imal edilmektedir.

Borular izole edilirken, boru turu, pompalanan akışkan, ve de dış çevre. Tüm bu işlemlerden sonra, paslanmaz çelik drenaj boruları atık su kanallarına. Baces Çelik Baca ve Havalandırma Sistemleri aşağıdaki hizmetleri vermektedir.


Doğalgaz bacalarında oluşan aşırı sıcağa karşı önlem amaçlı kurulan baca sistemleridir. Cidarlı Çelik Baca. KOPEX - Çift cidarlı izolasyonlu baca boruları : ISOTIP Çift cidarlı izolasyonlu borular, Sert tip borular, Esnek tip borular, Bağlantı elemanları.


Fleksibil veya düz modül baca boruları : Binanızda veya villanızda hazneniz için uygun. Paslanmaz çelik çift cidar bacalar : İzolasyon gerektiren yerlerde, dış. Bu çift duvar astar bağlayın baca borusu ile Schor taş ve tüm şömineler, fırınlar, ahşap kazan ve odun Vergas.


Doğru boru tipi ve baca mükemmel büyüklüğü kazan işleyişi ve verimliliği önemli belirleyicisi. Sehpa üzerine sırasıyla yoğuşma temizleme boru tee parçaları monte edilir.


Uygun aksesuarlar( Ayarlanabilir Tee parçası, ayarlanabilir düz boru, termometretli ölçüm borusu …). Tek cidarli paslanmaz celik baca cevirme borusu 0-45° ye kadar 0-45° ye kadar cevirile bilen baca borusu, egimli baca larin icine yerlestirilir yada. Ana SayfaHızırtepe Mahallesi ve çevresinde Ev ve Bahçe. Cift cidarli metre havalandirma borusu.


Hala satılık mı?

Tek cidarlı sistemler gibi çift cidarlı paslanmaz çelik baca sistemleri de 316L paslanmaz çelikten imal edilmelidir. Yüksek basınca dayanıklı hava sistemleri için tek. TUBEST Baca Sistemleri.


Sistem çift cidarlıdır, iki cidar arasında kayayünü izolasyon malzemesi uygulanır. Isıl geçirgenliği düşüktür, içerisinden geçen baca gazının sıcaklığı dış ortama.


Geleneksel duvarcılık yerine, baca düzenlemek için istenen çapta galvanizli bir boru. Daha sonra kesilen saclar robot lar sayesinde otomatik besleme- li tig kaynağı hattına aktarılır buradada gelen saclar insan eli degmeden gerekli ebatlarda boru.


Tek ve çift cidarlı baca imalat ve montajı. Ara Taşıyıcı modül İmalatı, baca boru imalatı, dirsek imalatı, T parçalar, Konnektörler, baca Şapka imalatı.


Mitanoks Baca Sistemleri flex baca borusu imalatına başladı. Hammaddesi paslanmaz 3L ve. M, Bina içinde kaynaklı döşenmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.