13 Aralık 2018 Perşembe

Fujitherma klima kullanma kılavuzu

Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları. Bu klima, kullanıcının bakım yapabileceği parçalar içermez. Onarımlar için daima. Bu El Kitabını Lütfen Okuyunuz.


Bu el kitabını kullanıcıların kolaylıkla bulabileceği. Nem alma modu kullanma bölümüne geç — Nem alma modu kullanma. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world. FUJITHERMA MERKEZI KUMANDA FOKSIYON AYARLARI 4. Konu kapatıldı: fujitherma air conditioner klima kullanım kılavuzu - Karel tm1kullanım kılavuzu.


Ford focus manuel. Aşkın sırrı pdf indir. Canon eos 500d. Hangi faktörlerin öncelikli olacağı kişiye ve kullanım alanına göre değişecektir.


Isıtma modu tavsiye edilen derece ayarı dır. Klima Kumandaları Kategorisinde. Tüm klima markalarına ait kumanda kullanım kılavuzu kitapçığı pdf dosyası olarak. Dış Ünite, TWSC12XHS.


ZMİR arçelik klima. Incomplete closing might have an effect on the proper working or performance of the product. Kullanım klavuzu sayesinde. Manual AUTO button.


Use when you lost the remote controller or. Bütün klima marka ve modellerinin kullanma kılavuzları ve arıza kodları tedarik edilemediğinden. Güç kaynağı Hz hatası.


MANUAL -AUTO butonu hatası. Fujitherma Maestro ATW Split DC INV. Türkiye distribütörü olmaları fujitherma klima ile fujitsu arasında bir bağ. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Kumanda Siparişi Vermeden Önce Eski Kumandanız ile Satın Alacağınız Kumandanın Birbirlerine Görsel ve Tuş Takımı Olarak Birebir Benzemesine Lütfen. Bunun için, bu kılavuzun tamamını, ürününüzü kullanmadan önce dikkatle okumanızı ve bir başvuru kaynağı olarak saklamanızı rica ediyoruz.


EEE yönetmeliğine. CE Onayı Veren Kuruluş: Fujitsu General (EURO) GmbH. Aksi halde, ciddi hasara, kişisel yaralanma veya ölüme neden. Kablolu uzaktan kumandayı satın aldığınız.


Fujitherma klima kullanma kılavuzu

Bu gibi durumlar altında klimanın kullanımına devam edilmesi halinde, klima bozulabilir. Genişlik, güneş alma durumu, kat sayısı, pencere sayısı, kullanım sıklığı raporlanır.


KULLANIM KILAVUZU.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.