29 Ocak 2019 Salı

Diş baca kapağı

Stok Durumu: Var. Banyo wc ve döner baca kapağı plastik dönerli baca kapağı, 1mm iç çap ve 1mm dış çapa sahiptir. Dönerli baca kapağı, 1mm iç çap ve 1mm dış çapa sahiptir. Hava sirkülasyonunu sağlar ve dönerli yapısıyla hava girişini kontrol etmenizi sağlar.


LÇÜ: Dış çap 1mm. Tuğla baca kapağı, brick chimney cap. Kullanım Alanları: Duvar üzerindeki baca girişinin kapatılması amaçlı. Yanma için gerekli dış hava sağlanmalıdır.


Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Alüminyum menfezlere oranla uygun fiyatlıdır.


Soba bacalarının pis ve isli görünümünü kapatmak amacı ile kullanılan plastik baca kapağıdır. Baca deliğinin. Asma Tavan ve Duvar Panelleri: İç ve Dış Dekor Ürünleri.


Fiyat : ₺ 99(KDV Dahil). Kategoriler: Plastik Tırmık-El. Herhangi bir sorun ortaya çıkması durumunda.


MUHTELİF EBATLI DIŞ LASTİK TEKİRDAĞ OTOPARK ULAŞIM NAKLİYE İMAR PLANLAMA İNŞAAT VE TAAHHÜT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ. TİTİZ DİĞER MUHTELİF. Parti malzemeleri, doğum günü süsleri, kostüm ve aksesuarları, parti balonları, catering ürünleri ve medikal sarf malzemeler gibi kaliteli Kullan At ürünlere.


TL den başlayan. Created with Weebly. DOĞALGAZ MENFEZİ FİYATI: TL. Arkasındaki vidalar sayesinde, baca deliğinin iç çapına göre ayarlanabilir. Filitresi sayesinde, tozlu havanın. Hızlı ve Güvenli Alışverişin Adresi. Menhol kapakları kanalizasyon ve atık su olarak tipte üretilir. Aşağıdaki "Teklif. Kompozit Dış Cephe Kaplama. Evinizdeki istenmeyen görüntüleri kapatmanızı sağlayacak, petek deseni ile dekoratif bir görüntü oluşturacak adet baca kapağı.


Not: Farklı renk. Bu esnada arkadan havalandırmalı üst kapağı (1) baca. Sözleşme Süresi: Gün. Değerlendirme Para Birimi: Türk Lirası.


Kolay tak çıkar özelliği sayesinde rahatlıkla temizleyip tekrar takabilirsiniz. Kapı ve kolunun duvara çarpmasını engeller. MM alüminyum alaşım sinyal diş dikey çubuk pah sisleme baca kapağı duman kesici.


Hammadde: Polipropilen. Sibop Kapağı: Fotosel ve Hareket Sensörlü Işıklı. Lux Çanta İçi Diş Fırça Kutusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.