17 Ocak 2019 Perşembe

Klimada heat ne demek

Birçok çalışma grubunda heat kelimesini duymak mümkündür. Nem alma modudur. Bazı klimalarda direk Dry yazısı. Soğutma veya ısıtma modun da kullanırken set ettiğiniz ısı derecesine ulaşınca ortam ısısı.


Klasik on-off klimalar.

Arkadaşlar, kumandadan çalıştırma modlarını değiştirebiliyoruz. Split klimalar oda iklimlendirmesi için tasarlanmıştır.


Cool modu nedir ? Yazın genellikle soğuk modu yani cool modu kullanılırken kışın da sıcak yani heat modu kullanılmaktadır. HEAT (Isıtma) ve FAN. Işletim modlari.


Onitenin Bağlantısı Bağlantılarinin.

Yaklaşık yarım saat bekledikten sonra sıcak hava etkisini hissedeceksiniz. Anormal bir durumda (yanık kokusu gibi), klimayı durdurun ve güç fişini çıkarın ya da. EKONOMİK SOĞUTMA (ECONO COOL)” nedir ? Hızlı ısıtma (Jet heat ) nedir ? Harici bir ısı kaynağı kullanarak istenen mekanı soğutan veya ısıtan cihazların basit çalışma prensibidir. Kaç çeşit klima modeli vardır?


Multi split klima nedir ? Inverter ne demektir ? Heat Pump nedir ? Bu durumda klima kumandası üzerinden güneş sembolü seçilmeli ya da heat sembolü seçilmelidir. Boru ve dış motorda buzlanma olmuş sebebi nedir.


Küçük çocuklar klimayla oynamamaları için gözetim altında tutulmalıdırlar. Sadece soğutmalı model olmaksızın) ve PERVANE (FAN). Sorun yaşamanız durumunda lütfen Samsung Destek hattımıza başvurun.


AUTO (OTO) - COOL.

FAN sırasıyla moddan moda geçmektedir. Sıcaklık ayar butonlarına “ ve. YERİN KARŞISINDA OK İŞARETİ VARSA SWİNG AKTİF DURUMDADIR DEMEKTİR. Bu düğmeye bastığınızda soğutma modunu açmış olursunuz.


OFİSLERE KONFOR. COMFORT INVERTER. Projelerinize stoktan hızlı teslimat,kolay ödeme seçenekleri ile.


Bu sayede elektrik enerjisini direkt olarak ısıya çeviren elektrik sobalarına göre 2- kat daha az enerji tüketir. Fan hızı otomatik olarak kontrol edilecektir. BAYMAK ELEGANT PLUS model klimalar aşağıda belirtilen direktifler ve.


Bu, hissetme fonksiyonu iptal edilmiş demektir. Performans Katsayısı demektir. Kullanım Kılavuzu. Modele bağlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.