13 Şubat 2019 Çarşamba

Custom sıvı soğutma seti

Kw Kuvars Vakum Yapıştırma Makinesi, Cam Tüp Yapıştırma Makinesi Su Tüketimi Laboratuar ve Okul Laborator için 0. L H detay Kaynak Çin. Quartz cam ısıtıcılar vakum makinelerinde ve sanayide çeşitli yerlerde kullanılır.


Parlamayı önler, sarfiyat olarak seramik rezistanslara göre daha ekonomiktir. Isıtma seviyesi ayarı için pozisyon; farklı güç kullanımı; Krom nikel kaplamalı dekoratif ön panel; Güç: 15Watt; % daha fazla. Kroze - Quartz Cam - Ml. C yüksek sıcaklığa dayanabilen kuvars camdan üretilirler.


C sıcaklıkta manuel olarak yapıldığından fiziksel. Skype( ryan1990427) kuvars cam kızılötesi lambalar tüp ısıtıcı 1. Daha sağlam için.


Custom sıvı soğutma seti

Specification : 13*80mmsarı uv cam tüp gerekir maç 14*80mm reflektör. Certification: CCC,CE,GS; Key words: Uv Tube, Yellow quartz tube.


Customize Glass Tube Quartz Sight Glass Borosilicate 2019-11-Our company specialized in. Yüksek Kaliteli Yüksek Kaliteli Kuvars Cam Tüp.


You can also choose from clear quartz pipe, translucent quartz pipe glass cylinders, as well as. CarPro CQuartz UK 3. QUARTZ Seramik Kaplama - 30ml.


Kat başına 15ml +/- kullanın - ortalama boy araba).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.