26 Şubat 2019 Salı

Dalgakıran kompresör is İlanları

Dalgakıran Makina San. Eğer aşağıda listelenmiş olan açık pozisyonlarda niteliklerinize uygun bir ilan bulamadıysanız, genel başvuru formunu doldurabilirsiniz. DALGAKIRAN KOMPRESÖR. Sarmak Makina Kompresor Pompa San.


Feza kompresör İş İlanları. Sahibinden ve makine satıcılarından satılık 2. Türkiye ve yurtdışında 23. Tam zamanlı, dönemsel ve yarı zamanlı iş.


Bu sayfada İstanbul dalgakıran kompresör makina ilanları, ikinci el dalgakıran kompresör makineleri, satılık dalgakıran kompresör makinaları, dalgakıran. Basın İlan Kurumu (BİK) bünyesinde faaliyete geçirilen ilan.


LİTRE KOMPRESÖR ( AYDIN TRAFO). Sancaktepe konumundaki 4açık Kaynakçi iş ilanı dünyanın en büyük iş sitesi Indeed. Bilgileri; Soru Cevap (0).


No: 159/A, Adana, Yüreğir, Özgür Sektörü: Pompa ve Kompresör. Most common used flex styles*/ /* Basic flexbox reverse styles */ /* Flexbox alignment */ /* Non-flexbox. Satış Mühendisi iş.


LinkedIn · WhatsApp · Email · SMS. LANI ŞİKAYET ET.


Bay Bayan, Vasıfsız, Temizlik Personeli, Garson, Güvenlik Görevlisi, Şoför, Muhasebe Personeli gibi Mavi yaka ve Beyaz yaka çalışanlar. Yağ enjekteli vidalı kompresör. Başlıca Pistonlu Kompresör, Vidalı Kompresör ve Turbo Kompresör olmak üzere her çeşit kompresör.


Valf yayları kompresörün hayati parçalarından biri olup, çok fazla baskı altında çalışırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.