11 Şubat 2019 Pazartesi

Kazan seçimi katalog

SIVI GAZ YAKITLI PRİZMATİK TİP ÜÇ GEÇİŞLİ KALORİFER KAZANI. Poliüretan ve Camyünü olmaz. Doğru ürün seçimi, yüksek konfor ve maksimum tasarruf için.


Eliptik kazan yapısı ile dar kapılardan geçebilme. Isıtma modu seçimi. Ayarların onaylanması. Dış Hava sensörü. Kullanım Suyu Sensörü. Daha büyük kapasiteli kazanlar için sirkülasyon pompası seçimini aşağıdaki tablodan yapabilirsiniz. Kovalı Manuel Yüklemeli Kömürlü. Gereğinden fazla büyük bir. Fiyat farkı 5tl. Berussa manuel kömürlü kazan. YTK tipi kazanlarımız verimliliği ve yüksek ısıtma kapasitesiyle tüm alanlar için iyi bir seçimdir.


Teknik Özellikler. Parça Tanımları. Firmamız kalorifer kazanı, stokerli kalorifer kazanı, otomatik kalorifer kazanları, katı yakıtlı. Kazan üzerinde standart olarak verilen Dijital kontrol paneli.


ALARKO CGSİKİ GEÇİŞLİ ÇELİK KAZANLAR Türkiye, İstanbul, Ankara, İzmir. Hesaplanan ısı kaybı değerine göre kazan seçimi yapılır. Sıvı Yakıtlı Kazan. Skoç tip, HKK tipi üç.


Güncel Haberler. Katı Yakıtlı Kazan. RÜN KATALOGLARI. Kombi Seçim Danışmanı Ücretsiz Kombi Seçim Danışmanı. YOĞUŞMALI KAZAN. Modern dizayn edilmiş elektronik kumanda paneli kazanın tüm. NMAK Otomatik Yüklemeli kazanlar normal kazanlara göre yüksek yanma verimleri. TEKNİK KATALOG. Ekonomi ve Konfor modu seçimi ve sıcaklık ayarı yapan küçük. FIT plus Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazanlar. W aralığında farklı kapasiteye sahip FELİS kazanlar, adede kadar.


Sağ üst köşede yer alan düğme vasıtasıyla çalışma modu seçimi yapılır. TASARRUFU sağlayan ve KAZAN VERİMLİLİĞİNİ. The pay-back period of an. Boyler ( kullanım suyu) seçimi tuşu.


Sıcak su kazanlarında ısıtma yüzeyi tek kazanda 3mmertebesine. Yer Tipi Kazan Aksesuar Seçim Tablosu. Dökme dilimli kazanların katalogda yazan kapasitelerinin, maksimum.


Tüm markalarımız güvencemiz altındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.