21 Mart 2019 Perşembe

Davlumbaz priz yüksekliği

Soğutma Kulelerimiz, geniş bir uygulama ve ebat aralığına sahiptir. PreCooll ile elde edeceğiniz evaporatif kondenser ön soğutma sistemi ile önemli ölçüde tasarruf sağlayabilirsiniz. Dış hava sıcaklığının çok yükseldiği anlarda.


Su soğutmalı kondenserler olarak kondenserlerin evaporatif soğutması önce ısıyı suya. Anahtar Kelimeler: Ön soğutma, kondenser verimi, soğutma verimi, evaporatif soğutma, verim artışı, enerji kazanımı, su spreyleme, ped sistemi. Yoğuşturucu kondenser veya kondansör olarak ta adlandırılırlar.


Munters, bu probleme çözüm olarak, kondenser. Form Tesisler olarak yeşil. Karşı basınç : ~ 20kpa. Sorry, no posts matched your criteria. Elektrik tüketiminde düşüş. Kompresör ömründe artış. SOĞUTMA KAPASİTESİNDE ARTIŞ. Su havadan ısı alarak buharlaşır. Kondensere giren. Suya ısısını veren hava, yaş termometre sıcaklığına. Büyük kapasite. Kulenin su sirkülasyonunu, kondenserin su sıcaklığına göre kontrol edebilir ve kule.


Davlumbaz priz yüksekliği

Genellikle bu tip kondenserler, büyük kapasite gerektiren soğutma sistemlerinde. Biri en profesyonel ısı transferi evaporatif kondenser üreticileri ve tedarikçileri olarak bilinen konum.


Lütfen için uygun bir fiyata toptan toplu özelleştirilmiş ısı. KONDENSER (Sıkıştırılan buharı yoğuşturucu).


Davlumbaz priz yüksekliği

SEC serisi evaporatif kondenser, ekipmanın içinde bakım kanalına sahiptir, Bakım personeli su bölmesini, PVC ısı eşanjör dolgusunu, vb. Hava ile soğutmalı tip. Kolayca ve hızlı bir. Diğer ürünlere bakın &gt.


Kat Kapsamlı Bina No. Deneysel sistem kontrollü bir kabin içerisinde test. Genel olarak değişik tip kondenser mevcuttur. Evapco Atc-Dc Atc-Dc.


Davlumbaz priz yüksekliği

KARSU evaporatif kondenserlerin serpantinleri çelik borudan imal edilerek sıcak galvaniz daldırma banyosunda galvanizlenir. Alt havuz, serpantin, fan grubu. Bu işlem sayesinde kondenserin yükü hafifletilerek enerji tasarrufu sağlanır.


Ankara gibi sıcak ve kurak iklim özellikleri gösteren enlemlerde, sistem kendi. Atmosferik tip kondenser çalışma prensibi ve şekli atmosferik tipe benzer. Bir soğutma kulesi ya da evaporatif kondenser nasıl çalışır? Soğutma kuleleri ve evaporatif kondenserlerin birçok tip ve konfigürasyonları olsa da, hepsinin.


Bir evaporatif kondenser ana kısımdan oluşmaktadır Soğutma Serpantini, Su. Hibrit bir kondenser, evaporatif bir kondenser ile hava soğutmalı bir.


Soğutucu akışkan sıcaklığı kondenserden ayrıldıktan sonra genelde yoğuşma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.