19 Mart 2019 Salı

Duvar tipi fan coil

W ısıtma kapasiteli, iki borulu duvar tipi fancoil. Eurovent sertifikasına sahip Alarko fancoil cihazları sektörün en düşük ses seviyelerinden birine sahiptir. Kabinli, kasetli ve duvar tipi cihazların.


Oda termostadı ile kumanda edilebildiği gibi klima gibi Uzaktan kumandalı olan. FANCOIL ÜRÜN GAMI. ALDAĞ AE serisi fan coil cihazları değişik tip, farklı model olarak imal edilmektedirler.

Fan Coil Üniteleri. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın. Standart Kanal Tipi. Mitsubishi Klimalar. Yüksek Basınçlı Tip. High Pressure Type. Kodu, : Fiyat, : TL. Kdv Oranı, : 18.

Stok Durumu, : Stoklarımızda Mevcut. Toplam soğutma kW. Optimum hava dağılımı. Otel, tatil köyü, hastane, okul ve iş merkezleri gibi hizmet binaları.


Apartman ve siteler gibi toplu konut projeleri. KASETLİ DÖŞEME TİPİ. GEN-FC-C tip cihazlarda geriye eğik seyrek kanatlı tek emişli radyal fan. KW Kapasite aralığında duvara monteli fancoillerdir.


Yer - Tavan Tipi ( Esnek Tip ). Kasetli Yer Tipi. SALT Mühendislik. Geniş işletim aralığı. Otomatik salınım (auto-swing) konforu ile sessiz çalışma. Montajı ve bakımı kolaydır.


Aralıgında Soğutma Kapasitesi (7-°C giriş-çıkış suyu sıcaklıgı için ) kw-kw Isıtma Kapasitesi. The project, which is a Joint Venture between Parkin and CEI Architecture, adds 1acute care beds and a new emergency department with specialized mental.


Döşeme Tipi Üniteler.

Duvar Tipi Üniteler. FWT-BT Serisi. Bölünmüş fan coil ünitesi özellikleri. Iki yönlü valf ile uzaktan kumanda ile.


Bir çok çeşidi mevcuttur: kasetli veya kasetsiz, döşeme veya gizli tavan tipi veya kasetli dört yöne. Güç kaynağı 2. Inverter sessiz fan özelliği. Ses seviyesi: dB.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.