12 Mart 2019 Salı

Ortam kokulandirma cihazı

Güzel bir koku markayı güçlendirerek uzun süre akılda kalmasına yardımcı olur. Ergonomik ve şık tasarımıyla, etkili ve sağlıklı bir koku difüzyonu sağlayan mağaza, otel, havaalanları vb. Vergiler Hariç: ₺. Kampanyalı ve indirimli.


GÜNLÜK ÜCRETSİZ DEMO İLE, KOKUNUN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN.

ORTAM KOKULANDIRMA SİSTEMLERİ. Cihaz teknik özellikleri.


Poşet, streç film, folyo, eldiven, karton bardak ve tabak, temizlik ürünleri, kağıt ve hijyen ürünleri ambalaj toptancınız Ambalajstore. Kişisel parfümlerin yanı sıra ortam kokulandırma ve kurumsal koku adı verdiğimiz alan. Oda spreyi yerine süreli koku cihazı ile alanınızı kokulandırabilirsiniz. Yakınlaştırmak için iki kere.


Sizin için üretilen en özel kokuları görebilir ve istediğiniz miktarda satın alabilirsiniz. EVET SADECE BURSA KORUPARKTA DEGİL BÜTÜN SPX MAGAZALARINDADA VAR KOKULANDIRMA SİSTEMİ.

AYRICA DAMAT - VAKKO- TOMMY. Ortam kokuları olarak nitelendirdiğimiz bambu. Yuvarlak hatlara sahip olan İYO, bulunduğu. Sektörümüz Hk: Bilim adamlarının​ yıllar öncesinde yaptığı bir deneyde kokularında insan hafızasında.


Kartuşu profesyonel kokulandırma sistemi cihazına yerleştiririniz. TL Taksitleri Gör. Sipariş verin, en geç işgünü içinde kargoya. Stokta adetiş günüSon güncelleme: dakika önce.


Yoğunlaştırılmış koku kapsül içinden cihazın hava sistemi ile ortama yayılır. Aradığınız kriterde ürün bulunmamaktadır. Basit ve Etkili.


Beyaz Eşya, cep telefonu, bilgisayar, ev dekorasyonu ve binlerce ürün en ucuz fiyatlarla Etunalar. Birbirinden hoş kokuları düzenli olarak ortama bırakan koku makinesine hemen ulaşın!


Kalitesi ile uzun ömürlü ve oldukça dayanıklı. Koku cihazı ay süreli. Etiket Arama Sonuçları. En etkili ve sağlıklı koku difüzyon teknolojisi ürünü olan cihazları.

E-1ortam kokulandırma cihazı, geniş alanları kokulandırma için nano difüzyon teknolojisi ile geliştirilmiş programlanabilen bir koku makinesidir. Teknolojisi" sıvı formdaki aromaları 1. Download deze Fresh Strawberries With Water Splash foto nu. The freshest game on the block, the Scent-O-Lator is here! Watch and learn how to play our new game for a chance to win your.


Bir kokulandırma cihazları var ve bu ürüne entegre edilen kendi tasarladıkları kokuları var. Discover Air Purifier, hava temizleme, nemlendirme ve kokulandırma. Bu sayede dönem.


ON-OFF anahtarını ON konumuna getirerek cihazı çalıştırınız. SCENTO - ROTA ELEKTRONİK SAN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.