29 Mayıs 2019 Çarşamba

Evaporatif kondenser

Soğutma çevriminde, soğutucu akışkan buharının, su ile havanın birlikte kullanılarak soğutulup yoğuşmasının sağlandığı kondenser tipine evaporatif kondenser. KARSU evaporatif kondenserlerin serpantinleri çelik borudan imal edilerek sıcak galvaniz daldırma banyosunda galvanizlenir. Alt havuz, serpantin, fan grubu.


Bu tercihin nedeni ShellTube tipi kondanserlere göre. Sorry, no posts matched your criteria.

Elektrik tüketiminde düşüş. Kompresör ömründe artış. SOĞUTMA KAPASİTESİNDE ARTIŞ. Kondensere giren. Karşı basınç : ~ 20kpa. Su havadan ısı alarak buharlaşır. Suya ısısını veren hava, yaş termometre sıcaklığına. Büyük kapasite.

Kulenin su sirkülasyonunu, kondenserin su sıcaklığına göre kontrol edebilir ve kule. Genellikle bu tip kondenserler, büyük kapasite gerektiren soğutma sistemlerinde.


Biri en profesyonel ısı transferi evaporatif kondenser üreticileri ve tedarikçileri olarak bilinen konum. Lütfen için uygun bir fiyata toptan toplu özelleştirilmiş ısı. KONDENSER (Sıkıştırılan buharı yoğuşturucu). Hava ile soğutmalı tip.


SEC serisi evaporatif kondenser, ekipmanın içinde bakım kanalına sahiptir, Bakım personeli su bölmesini, PVC ısı eşanjör dolgusunu, vb. Kolayca ve hızlı bir. Diğer ürünlere bakın &gt.


Kat Kapsamlı Bina No. Deneysel sistem kontrollü bir kabin içerisinde test. Genel olarak değişik tip kondenser mevcuttur. Evapco Atc-Dc Atc-Dc. Su soğutmalı kondenserler.


Bu işlem sayesinde kondenserin yükü hafifletilerek enerji tasarrufu sağlanır. Ankara gibi sıcak ve kurak iklim özellikleri gösteren enlemlerde, sistem kendi.


Atmosferik tip kondenser çalışma prensibi ve şekli atmosferik tipe benzer.

Bir soğutma kulesi ya da evaporatif kondenser nasıl çalışır? Soğutma kuleleri ve evaporatif kondenserlerin birçok tip ve konfigürasyonları olsa da, hepsinin.


Bir evaporatif kondenser ana kısımdan oluşmaktadır Soğutma Serpantini, Su. Hibrit bir kondenser, evaporatif bir kondenser ile hava soğutmalı bir.


Soğutucu akışkan sıcaklığı kondenserden ayrıldıktan sonra genelde yoğuşma. Design and manufacture of evaporative condenser and its investigate experimental. Dış Gövde: galvanizli saç ve bilahare boyalı. Bu çalışmada havanın, indirek ve direk olmak üzere iki aşamada evaporatif olarak.


Bu yöntemlerden biri de soğutma sistemlerinde evaporatif kondenser kullanımıdır. Tr olarak gizliliğinize ve verilerinizin güvenliğine değer veriyoruz.


Bu nedenle, sizi hangi verileri topladığımız, veri toplamanın amaçları ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.