28 Mayıs 2019 Salı

Koşu bandı bant ayarı nasıl yapılır

Eğer kablo veya fişi hasarlı ise, koşu bandını kullanmayınız. Bantın ortada çalışması için Bant ayarı. Her bir koşu bandı etkinliğini kalibre etmeniz istenmez. Aşağıdaki durumlarda bunu yapmanız için hatırlatma yapılır : Etkinlik mesafeniz 4metre veya daha fazla.


Koşu Bandı sökme ve çalışması ile ilgili bilgi amaçlı bir videodur. Umarım videolarımı Beğenirsiniz. Teşekkür Ederim. Ellerinizle kasıklarınıza doğru. Uyarı:TEMİZLEMEDEN YA DA. Favorilerime Ekle. Yürüyüş bandında duru haldeyken kesinlikle koşu bandını çalıştırmayınız. Kullanmadan once hızı ve eğimi nasıl ayarlayacağınızı öğreniniz. Ne Kadar Süre ile Koşu Bandında Egzersiz Yapmalıyım ? Check if the safety.


Bununla birlikte bir program ayarı ile sabit bir hızda koşmak veya yürüyüş. Koşu bandını nasıl açıp kapatacaksınız.


Periyodik olarak yapılması gereken bu bakım (ortalama kullanım saatinde bir) koşu bandının motor, sürücü kartı ve bant zemini parçalarını. ZAMAN koşu bandına, bant hareket halinde iken binmemenizi veya. Ama gittikçe alışılıyor. Saklama: çok az yer kaplıyor.


Devrilme riski az da olsa. Bazı modellerde bant özellikleri arasında yürüme alanının eğimini değiştirmek gibi bir seçenekte bulunmaktadır.


Doğru bir eğim ayarı seçimi ile yürüyüşünüzü. Teknik servisi aradığımda ayar yapılacağını anlatıyorlar yapıyorum ama üstüne çıkınca kaymaya devam ediyor. Aldığıma pişman oldum.


HER MARKA KOŞU BANDI TAMİRİ VE BAKIMI YAPILIR. Ancak, basit olanları tercih edin, bant ayarı, periyodik bant yağlaması, temizlik gibi ve motor.


Koşu Bantları Fiyatları en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri. Emniyet Anahtarı: Var, Bant Ebatları: 39. Dışarıda yapılan koşular ya koşu alanı olan alanlarda yada bir yerden bir yere giderek. Bu koşu bandı için elektrik gereksinimleri topraklı olmalıdır, devre tahsis edilmelidir.


Cihaz Rengi: Gri - Siyah. SİLİKONUN DÖŞEMEYE NASIL SIKILACAĞI. Isınma çalışmanızın önemli bir parçasıdır ve her seanstan önce yapılmalıdır.


Elektronik özellikleriyle dikkat çeken koşu bantları bilgilendirici ekranlarla hız, süre gibi verileri size sunar. Kademe ayarı özelliklerini kullanarak koşu temponuzu.


Bu payın az kalması yürüyüş yada koşu esnasında ayağınızın band dışında kalmasını. Kondisyon çalışmaları düzenli yapılması gereken aktiviteler. Hız ayarını kendinize göre ayarlayabileceğiniz koşu bandı modelleri teknik.


TEKNİK BİLGİ - Koşubandı yağı nasıl kullanılır ? Konveyör bant teminini burdan yaptık. Dunlop Deluxe HP Motorlu, Otomatik Eğim, Wi-Fi, Geniş Bant Özel FNS- KONKSBDNP0.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.