10 Haziran 2019 Pazartesi

Egzoz kompansatör

Eksenel kompansatörler, oluşan ısıl genleşmeyi boru ekseni boyunca absorbe eden genleşme parçalarıdır. Borulama sistemi kendi içerisinde muhtelif. Eksenel ve yanal hareketi birlikte alacak kompansatörlerdelayner çapı küçük. Dilatasyon kompansatörleri (Limit Rotlu Tip) boru sistemlerinde belirlenen yerlere konularak, bina çökmeleri ve hareketlenmelerinde, rijit boru yapısına karşın.


Tesisata veya makineye kaynaklı veya dişli olarak bağlanabilirler. Genelde iki flanşın arasına sızdırmazlık sağlamak için kullanım yerine göre conta yerleştirilir. Egzost Uygulamaları. TASARIM ÖZELLİKLERİ.


Kızgın Yağ Sistemleri. Bu uygulamalarda kullanılacak genleşme kompansatörleri laynerli olmalıdır, küçük çaplı ve özel laynerler seçilmelidir. FAF Eksenel metal körüklü kompansatör, ısıl genleşmelerden kaynaklanan.


Motor çıkışlarına göre özel flanşlı olarak üretilir. Belirli bir uygulama için kompansatörün türünü seçerken, ilgili tüm parametreler dikkate alınmalıdır. Prokom, gaz türbini egzozu için son derece gelişmiş çok.


Motorun egzoz çıkına kompansatör monte ederek gerekli esnekliği sağlamak. Bulunurluğu: Stokta var.


Vana Ceketleri, vana yalıtım, kompansatör ceketi, izmir vana ceketi, ege jacket, egzoz yalıtım, egzoz vana ceketi, su sayacı yalıtım, su sayacı ceketi, kevlar yalıtım. Kumaş katmanlı kompansatörler, termal değişikliklerin neden olduğu hareketi emerek kanal sistemlerinde stres rahatlaması sağlamak için tasarlanmış esnek.


Bilgi almak ve sipariş vermek için telefon, WhatsApp veya e-posta aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz. Takım(Min. Order). Bir gemi ana makinesi parçalı egzoz manifoldu ve kompansatörleri.


Makine çalıĢırken egzoz gazları çok gürültülü bir. Adet( Min. Order). IMO TIER II egzoz emisyon düzenlemeleriyle tamamen uyumludur.


Egzoz kompansatör

Bayrak sınıfı botların ana makinesine ait egzoz izolasyonlarının kompansatör dahil dümen dairesi ile makine dairesi arasındaki perdeye kadar olan kısmının. Kompansatörler, boru hatları, armatürler ve pompolarda.


BAĞLANTI EKİPMANLARI. KYS Mühendislik - Yalıtım, izolasyon, sızdırmazlık, kompansatör projelerinde. Malzemenin özellikleri. Dizel motor egzos tesisatları.


Emiş hattında kauçuk kompansatör var. EGZOZ KOMPANSATÖRÜ. Emiş ve basma hatlarında kauçuk kompansatör kullanılmamalı. Kollektörde vana. Motor egzost gazlan personel için tehlikelidir. Paslanmaz çelik kompansatör sabit egzoz sistemi ile. Enerji santralleri, kağıt fabrikaları, petrokimya tesisleri, demir çelik fabrikaları, çimento fabrikaları gibi endüstriyel tesisler için metalik ve çelik.


Kumaş kompansatörler, hava, egzoz gazları ve solvent dumanları gibi gazlı ortamlar için ve ayrıca çiğ noktasının altında ve aşındırıcı zenginleştirilmiş gazlar için. Jeneratör ve ekipmanları (kumanda panosu, yakıt tankı, egzoz susturucu vb.).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.