25 Haziran 2019 Salı

Elektrik tesisat projesi nedir

Drenaj pompası klimanıza uygun mudur? Taze Hava Girişi. Emme Yüksekliği: Mt. Hall-Effekt ile Devreye Girme Entegre Edilmiş.


Su pompası, dalgıç pompa ve el pompası gibi çok çeşitli pompalar uygun fiyat seçenekleri ile koctas.

E-bültenimize kayıt olun! Tüm Hakları Saklıdır. Temiz veya az kirli sular için monofaze dalgıç pompa.


Si-santrifüj pompası, herhangi bir ortama kolayca monte edilecek şekilde tasarlanmıştır. BTU) PH - 60HZ 220VAC 75°C.


Pompa modülü, klima iç ünitesi içine, yukarıda görüldüğü gibi menfez içine veya. Kalıcı hasara neden olur.

Bu cihazlar, ev yada iş yerinizdeki yoğuşma suyu oluşturan kombi yada klima gibi eşyaların çalışma esnasında ortaya çıkardığı suyu kanalizasyona yada. DRENAG – DRENAJ POMPASI. Yani sıcak ve nemli havanın evaporatörden geçmesi ile oluşan su damlaları meydana gelir.


Klima cihazında yoğuşma oluşumu vardır. Tıkla, en ucuz drenaj pompası seçenekleri ayağına. Isı Pompası Nedir ? Fiyatlarımız, liste fiyatı olarak verilmiştir, indirimler için müşteri temsilciniz ile iletişime geçiniz.


Klimalar için su tahliye ( drenaj ) pompası. Favorilere Ekle. Genleşme Vanaları. Soğutucu Akışkanlar.


Su basmaya eğilimli belirli bölümleriniz varsa, bir drenaj dalgıç pompa kullanmayı düşünebilirsiniz. Alışveriş Listeme Ekle. Karşılaştırma listesine ekle.


Aspen Silent serisi klima drenaj pompaları menzilden ödün vermeden, sessizliği sağlayacak şekilde yeniden tasarlanmıştır.

KLİMA TAHLİYE POMPA (PC-12B)(BRİSCOOL)( LT). Kılcal tüpler genellikle drenaj pompaları ile birlikte kullanılır, nem doğal olarak.


Mini pompa, drenaj tavasındaki suyu algılayan şamandıra sistemi ile çalışır. Btu) soğutma kapasitesine kadar sahip klima cihazları için.


DC fan motoru ve drenaj pompası sayesinde düşük enerji tüketimi. SANICONDENS Clim mini klima yoğuşma sularını tahliye eden bir pompadır. Kompakt olduğundan split klimalara monte edilip asma tavana kolayca gizlenebilir. Kontrol Kutusu Kontrolü close.


TL istendi ve bedeli ödedim. Böylece daha esnek ve kolay montaj sağlanır. Samsung Kaset Tipi üniteler. Dalgıç pompalar genellikle su temini, sulama ve yağmurlama sistemleri, yeraltı sularının seviyesinin kontrolü ve temiz veya az.


Nem ve koku önleme. Kolay yerleşim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.