14 Haziran 2019 Cuma

Kolcu diş tİcaret

Havalandırma ve iklimlendirme semineri. Radyal (santrifüj) fanlar. Batarya: DX klima santrali ile mekan iklimlendirmesinde serpantin olarak. Mutfak Egzoz Fanı (ViacleanS).


Arçelik klima santrallerinde tip fan kullanılmaktadır. Kazanım Cihazları ve. NICOTRA marka plug fanlar da kullanılmaktadır. Vantilatör hücresi temizliği motor- fan mekanik kontrolü ve kayış-kasnak ayarının yapılması.


Klima santralimiz plug fanlı ise fanın kontrol ve ayar işlemlerinin. Motorun fana direkt olarak bağlı olmasından dolayı devir kontrolü için standart olarak. PLUG FAN MODÜLÜ.


Rotoru geriye eğik kanatlı santrifüj fandır. Fan hücrelerinde öne eğik veya geriye eğik çift emişli yüksek vermli santrifüj fanlar ve plug fanlar kullanılmaktadır. Bu fanlar galvaniz çelik sactan mamuldür.


Fan, filtre ve nemlendirici hücrelerinde gözetleme camı ve aydınlatma armatürleri. Yüksek verimli SCROLL kompresörler. Direk akuple NİCOTRA plug fanlar.


EC motorlu plug fanlar düşük devirde. TKS" modeli klima santrallerinde AMCA sertifikalı " plug " fanlar kullanılmaktadır.


Satıhlarında toz tutma özelliği çok düşük olduğu için direkt akupleli veya. Steril sistemlerde kullanılan klima santrali konfor klima santrallerine göre. Kanal tipi klima santralleri geriye eğik seyrek kanatlı plug fanlar ile üretilmektedir.


Genel havalandırma, konfor klima santralleri, hijyen klima santralleri, endüstriyel klima olarak geniş bir kul- lanım alanına sahiptir. Opsiyonel frekans invertörlü pano uygulaması ile profesyonel bir ünite haline gelir. Klima Santrali Servisi İmeksan Servisi Olarak Diğer Hizmetlerimiz.


Plug fan yapısı ile ağır partiküllü ortamların (endüstriyel mutfak,fabrika vb.). Aspiratörlerde geriye eğik seyrek kanatlı santrifüj tip fanlar, yağ tutucu metal. Sığınaklann taze hava ihtiyaçlannı giderebilmesi için kullanılırlar. Savaş anında havanın her.


Plug Fanlı, Kanal Tipi Sığınak Taze Hava Cihazı. Fan hücresi gövde dışına monte edilmiş bir pako şalter ve kumandalı hermetik bir armatür ile aydınlatılmaktadır.


Plug fanlı Hücreli Aspiratörleri, ısıtma ve soğutma istenmeyen yerlerde, ortam havasını tazelemek için, kullanılacak ortam havasının özelliğine göre, düşük veya. Tüm klima santralleri Plug fanlı olarak.


Montaj türü: Emiş ve egzost duvar fani, Çatı fanı, Kanal fanı. Plug fan uygulamalarında motor mili ara bağlantı olmadan fan. RadiPac : Uyumlu konsept. KLİMA SANTRALİ UYGULAMASI.


Amacı : Nem alma klima santralleri kapalı yüzme havuzlarında nem alma ve mevsim. Fan üfleme ağzının hücreye montajında ise titreşim önleyici flexible körük ( connector ) kullanılmaktadır. Kayış kasnak tahrikli radyal ve direkt tahrikli plug fanlar kullanılmaktadır. Elektrik Motorları.


Standart olarak trifaze.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.