18 Haziran 2019 Salı

Pwire kullanımı

MONTAJ ve KULLANMA KILAVUZU. Tüketicinin Dikkat Etmesi Gereken Hususlar: Baymak A. HERMETİK ŞOFBEN.


Tüm Baymak ürünleri, kolay ve anlaşılabilir kullanım ile yüksek performansı sağlayacak. Eş merkezli baca çapları 1. Sepetteki Son Fiyat.

Hermetik Şofben. Teknik Özellikleri. Bu ürüne ilk yorumu. Kat Kaloriferi, Kombi, Şofben Tesisatı Bireysel ısıtma. Kombi karşılaştırması yaparken nelere dikkat etmeliyiz?


Popüler şofben çeşitleri arasında başı çeken hermetik şofben cihazları, tasarruflu enerji kullanımları ve güvenli yapılarıyla büyük. Show less Show more.


Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz.

Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ergonomik panel ile ayarlar kolaylıkla yapılabilmektedir. Aldıktan sonra uzun vadede kullanımı sağlayan güvenlik ve arıza engelleme sistemleri sayesinde tasarruflu bir seçimdir.


Uzun süre içinde yoğun bir kullanımda. Merhaba, Son zamanlarda özellikle maliyetlerden kaynaklı olmak üzere karavanlar da boiler yerine küçük ebatlarda olan hermetik şofben kullanımı. ISIL GÜÇ (Hi) max.


SU DEBİ ARALIĞI. Cihazınız devrede iken ön kumanda panelinde bulunan. LCD ekran üzerinde alev modülasyonunu gösteren simge belirecektir. Ekran üzerindeki dijital gösterge.


Phoenix hermetik şofbenler, kullanım için gereken sıcak suyu güvenli ve. Alev Sönme Emniyeti. Aşağıdaki semboller cihazın kullanımı ve montajıyla ilgili önemli noktalara dikkat.


RÜN KULLANIM KILAVUZU. Sizin için hazırlamış olduğumuz bu kitapçıkta ürünün doğru kullanımı ve yüksek. Selektörlü şofbenin diğer özellikleri şöyledir: - Ateşleme için kibrit kullanımı yerine otomatik piezo çakmak devreye girmektedir.


Kumanda düğmesi pilot konumuna. Yeni enerji yönetmeliğine uygun Low NOx hermetik şofben.

Doğalgaz kullanım olanağı. Termodinamik Taurus kombi, estetik ve kullanım kolay LCD ekranlı kontrol panell, standart. Comfort Condense. Gazlı, Duvar Tipi Yoğuşmalı Cihazlar.


Garantili olan elektrikli kombim arıza yaptı. Kullanımı kolay. Defalarca ana şubeye ulaşıp durumu anlattım. Tamam servis göndereceğiz.


Sıcak su kullanımı için müteahhit tarafından merkezi bir çözüm (boyler kazan) planlanmamış. Dolayısıyla kullanım suyunu bireysel olarak ısıtmaktan başka yol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.