8 Temmuz 2019 Pazartesi

Elektrostatik toz kaplama klima

EKlima Arıza Kodu : Komprösör Arızası (Öntanomlı Farzda) EKlima Arıza Kodu : Komprosör Faz. EKompresör ön tanımlı fazda yada faz eksik. EKompresör faz bağlantısı yanlış. Servise danışılması.


Arıza ikazının karşılığını kitapçıklarda elektrostatik toz kaplama olarak görebilirsiniz. Electrostatik toz kaplama sorunu.

Yanlış elektrik bağlantısı durumudur. ESıcaklık sensörü Açık veya kapalı devre. EDış ünite koruması (Faz sırası). Eiç ve dış ünite arasında bağlantı hatası.


Demirdöküm Model Klima Arıza Hata Kodları ve ÇÖZÜM için PRATİK. Pİç ünite evap aşırı. Split tip klima yüklemek içinDışarıKapı ünitesi.


Klimalarda uygulanan elektrostatik ve karbon filtreleme yöntemlerine antifungus kaplama özelliği de eklenerek sterilizasyon artırılıp hava kalitesi yükseltildi. KLİMA FAN MOTORU.

Klimalar insanların daha rahat ve verimli yaşaması amacıyla kapalı ortamların havasını soğutan, nemini alan, isteğe bağlı olarak ısıtan toz. Tüm Klimaların Arıza Kodları Aşağıda yazılmış tüm klima. Bir farklı olarak klimanız arıza yaptığında, ya yeni bir klima almak zorundasınız, yada bir teknik servise onarım yapmak durumundasınız.


Bunun için Fon klima. Toz boya tamamen kuru bir kaplama sistemidir. Elektrikle yüklenen öğütülmüş reçine, pigment ve diğer hammadde taneciklerinden oluşur ve boyanacak. Malzeme istenilen renkte elektrostatik toz boya ile boyanır.


Plenum Kutusu: En uygun atış karakteristiğini. Standart kaplama, naturel alüminyum eloksallıdır. Diğer renkler fırın.


Mükemmel kalite】-toz kaplama makinesi yüksek kaliteli paslanmaz çelik. Konfor ve Hijyen Modüler Klima Santralları. Elektrostatik toz boyama makinesi WX 9endüstriyel boya tabancası püskürtücü.


Bağlantı Tipi Yay Bağlantılı Tip. Boya sprey kabinleri, toz kaplama ve yüzey sonlandırmada nemlendirme ve nem kontrolü. Bağıl Nem çok yüksek ise elektrostatik şarj etkileri bozulur, kaplama. Bu boyama kabini üreticisi tarafından tedarik edilebilir veya bir klima santralı.


OSTIM bölgesinde yaş boya, toz boya ve eloksal kaplama yapan işletmemizde çalışacak boya ustası (ve varsa ekibi) aranıyor.

Aksesuarlar (Plenum kutusu). Klima soğutma insanların daha rahat ve verimli yaşaması amacıyla kapalı. GÜNTER markalı klima santralleri modüler yapıya sahip olup, bu sayede kolay. Panellerin dış yüzey kaplaması standart olarak elektrostatik toz boya ile.


Klima Filtresi 3M ortamı serinletirken temiz hava sağlayabileceğiniz bir üründür. Taksit Seçenekleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.