19 Temmuz 2019 Cuma

En 12845

Endüstriyel Soğutma Sanayi ve Ticaret A. Buzdolapları ve Derin. SİMİT CAFE Ürün Özellikleri. Kahve Makineleri.


En eğlenceli ve hareketli dönemlerden biri olan yaz mevsimi, aynı zamanda sıcaklığın ve nem seviyesinin de en yüksek.

Açık alanları serinletme sistemlerinde bütün dünya genelinde en sık tercih edilen yöntem misting yani sisleme. Megamist olarak yapmış olduğumuz Sarıyer Börek Salonu Buharlı Soğutma Sistemleri. Show less Show more. Su partikülleri birkaç saniye içinde buharlaşarak cafe serinletme sistemleri ile ortamın enerjisini alır ve sıcaklığın ila derece düşmesini.


AÇIK ALAN SERİNLETME - AÇIK ALAN SOĞUTMA - CAFE SERİNLETME-FAN en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11. Sıcak yaz aylarında mekana müşteri çekmek ve fark yaratmak isteyen işletmeler serinletme ve soğutma sistemleri sayesinde buhar püskürterek.


Aşırı sıcak yaz aylarında cafelerin açık alanlarında oturan müşterileriniz sıcaklardan bunaldığında cafenizden erken ayrılmak.

Müşterilerin daha rahat bir ortamda eğlenme ve yemeklerini yiyebilme ihtiyacından yola çıkarak iç ve dış mekanın soğutma işlemi de ciddi maliyetler. Yüksek basınç pompa. Yapılan İş: Mağaza alanı:1.


Uygulanan sistem: Komple mekanik tesisat,VRF ile ısıtma ve soğutma, IGK cihazları ile havalandırma. Mekanlar için ısıtma ve soğutma cafe tipi elektrikli ısıtıcı, klima, vantilatör vb.


Hala satılık mı? Fiyatta pazarlık payı var mı? Cafe_Pastane_02. We have years experience in cake and pastries industry. Always we aim to bring together quality, technology and visuality.


Lpg veya doğalgazla çalışabilme imkanı. Magnet emniyet ventilli musluklar. Ayarlanabilir döner şişi. Yavuzlar Soğutma Sistemleri Antalya. Kuruyemiş Reyon.

ZİYARETÇİ YORUMLARI. Ugolini Oval Şerbetlik A 1 doğal meyve suları soğutma ve sunmak için masa üstü tasarlanmış compakt bir cihazdır. CORECA BARDAK SOĞUTUCU CBS 1D. Paslanmaz çelik iç ve dış gövde.


AISI 304)- CFC içermeyen m kalınlığında poliüretan izolasyon. ER-SAN Soğutma, Dünya. Restaurant ve Mutfak. Klima Değildir, kompresör ve gazlı soğutma devresi ihtiva etmez.


Ofisler, fabrikalar, okullar, atölyeler, lokanta ve restaurant, cafe, camii ve açık - kapalı olan. Hitit Mühendislik. THE HOUSE CAFE GARDEN.


Orbuz Soğutma, buzdolabı ve endüstriyel mutfak tasarımları alanında profesyonel tedarikçi. Adres: Şeyhşamil Mah. Mersin akdeniz park, park cafe, park tost, park icecek,parkta hahve, park nestcafe, dikili park cafe, candarli par cafe hedef- sogutma -beyaz-esya-teknik-servis.


Orijinal ürün garantisiyle satın almak için tıklayınız. Lake Mobilya Dekorasyon Led Ambiyans Aydınlatma Gece Perdeli Üflemeli Soğutma Dijital Kontrol Paneli Soğuk Sandviç ve Meşrubat Dolabı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.