18 Temmuz 2019 Perşembe

Motor yağ yakması tamiri

Ancak motor yağı bazı faktörlere bağlı olarak ateşlenmenin yapıldığı pistonun üst kısmında birikerek motorların yağ yakmasına neden olabiliyor. Peki, motor yağ yakması nedir ve motor yağ yakmasına çözümler nelerdir?


Sonuç yine motorun yağ yakmasıdır. Motor Yağ Yakması Nedir? Turbo sistemlerindeki bir arızadan dolayı da motordaki yağ egzoza kaçıyor olabilir. Bu durumda yağ motor içerisinde değil de.


Araç yağ eksilmesi ile ilgili yapılması gereken ve merak edilen Tüm bu soruların cevapları. Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Araça baktırdım nasipse yarın yola cıkacağız.


Araçla ilgili tek problem motor unun yağ yakması. Oda yeni motor. Normal durumda çok az bir yağ yakması aslında istenen durumdur ki bu motor.


Renault Kangoo 1. Tam da bu noktada motorun yağ yakma konusuna giriş yapmış bulunuyoruz. Ayıplı malın iadesine ilişkin özellikle yağ yakma -eksiltme sorunu olan. Masraf yapmak istemeyen araç sahibi aracı satıp başka bir araç almak istiyor. Mesela, benzinli bir motor yağ yakıyor ise beyaz duman atar.


Beyaz dumanın sebebi. Eğer egzozdan mavi. Aracınızda meydana gelen motor yağının yanması yani yağ yakması sorunu için farklı temeller.


Arabanın yağ yaktığı nasıl anlaşılır diye soranlar için cevap egzozdan çıkan renkte yatıyor. Ayrıca bu problem motorun yağ yakması olarak da. MOTOR NEDEN YAĞ EKSİLTİR? Her motor bir miktar yağ eksilte bilir.


TL arasında tamir edilebilir. Yağ kaçağı tamir edilmese motorun tüm parçaları deforme olacak hatta motorda ciddi. Arızanın tam tespiti için için motorun sökülmesi gerektiğini belirtti. Yani bu meret yağ yakma devam ederse daha ciddi sorunlara yol açar mı?


Bunun tamirini yaptırmazsak ve ya 1-yıl ertelersek ne olur? Ben motora Castrol Wkullanıyorum. Abimin ise oto tamir bakım servisi var, ona güvenerek almıştık arabamızı.


Belki çok az yağ yakan ve motordaki aşınmaların çok ufak olduğu araçlarda işe yarayabilir. Aracımda bir de hafif sürtme sesi var.


Yağ yakmayı önleyen motor katkıları olduğu söylenmektedir. Lpg Şamandıra Arızası Nasıl Giderilir, Tamiri Nasıldır? Zira motorun yağ yakması sonucunda oluşacak tamir gideri çok daha fazla olacaktır. Fazla gezinmenize gerek yok bir iki ustaya daha götürüp.


Aracınızın motor yag degısımı geldıgınde petronas 15wmotor yagı ıle degıstırıp. Aşırı aşınmada yağ yakma başlar.


Contalardan motor üzerine yağ kaçakları varmış, o kaçakları da kestiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.