15 Temmuz 2019 Pazartesi

Roll up

Soğuk hava deposu nedir? Maliyeti nasıl hesaplanır ? Yapımı ve fiyatları nasıl belirlenir? Malzemeleri nelerdir? Panel kurulumu yapılırken nelere dikkat edilmeli.

Panele uyumlu, pvc, crni (3kalite paslanmaz) sac seçenekleri mevcut şekilde kapı. Bsınıfı poliüretan dolgu. Köşe Paneli ile köşe birleşimlerinde.


Hurda sınıfında olduğu için fatura kesilmeyecektir. TL ikinci el soğuk oda ikinci el soğuk. Pozu Detay Bilgileri, Tarifi, Yapım Şartları ve Ölçüsü, Birim Fiyatları ve Analizi.


RÜN ÖZELLİKLERİ. Minimum Boy, metre.

Maksimum Boy, Nakliye Koşullarına Bağlıdır. Panel ekleme ve çıkartma yapılarak ebatları büyütülüp, küçültülebilir. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. I) Zemin izolasyonu için kullanılan paneller (Zemin Paneli ). II) Duvar ve tavan panelleri.


Montajı son derece kolay olmasından dolayı hazır olarak parçalar halinde üretilen paneller hızlı şekilde istenilen alana uygulanmaktadır. Panel tip soğuk hava depoları, hijyenik yapıları ve kolayca temizlenebilmeleri sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. SOĞUK ODA PANELLERĠ.


Sac-Taşyünü-Fibercement Panel. Kalınlığı : Cm. Muhtelif kullanımlar için ideal. Ayrıca Ahır için cephe, depo için cephe, hangar için.


Teklif edilen paneller TSE belgesine sahip olacaktır. Odaların net dış ölçüleri yerleşim projesindeki gibi olacaktır. Ende ve boyda ölçüler 4mm olarak artar. Beden Ölçü Tablosu.


YAZILI OLAN FİYAT MBİRİM FİYATIDIR.

STEDİĞİNİZ ÖLÇÜ VE. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Modüler tip her iki yüzeyi krom kaplı soğuk oda duvar paneli. Paneller montaj ve demontaj kolaylığı sağladığı için soğuk oda istenildiğinde başka.


Fransız techumser. Antalya Döşemealtı soğuk hava deposu, soğuk oda, soğutucu, sandviç panel, soğuk oda. Birçok Çinli sandviç panel ölçüleri Toptancıdan Toptan.


KDV ve Nakliye Hariç ortalama fiyatlardır. Sandvi panelse. Her iki yüzeyi PVC kaplı veya Polyester boyalı duvar paneli. Bu modülde soğuk oda zeminin seçiminden başlayarak, panel montajı ve kapı.


Fire olmaması, montajda tek bir panelin bile artmaması Montajda panelin kesilerek ölçüye. Plywood Yüzeyli Zemin Paneli. Oda ölçüleri : 7x6x3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.