Salamura yöntemi ile blok buz üretebilirsiniz. Taşınabilir olması pek çok avantaj sağlar. Buzcular için ideal bir buz makinası. Sıkıştırma buzların aksine çok zor eriyen salamura sistem buzdan maksimum verim sağlar.
Kalıp buz makinası kalıpları ful inox paslanmazdır. Hijyen tip indirekt akışkanlı çalışır. Fırıncılar, unlu mamüller, balıkçılar, lojistik, maden ve beton santralleri için ideal bir soğutma sistemidir. Tatlı su içeren paslanmaz çelik buz kalıpları, tuzlu su içeren havuzun içerisine.
Not: makinalarımzda kesinlikle salamura ve tuz kullanamıyoruz. UĞUR buz makinesi. Ubm2 Uğur Buz. SALAMURA KALIP BUZ MAKiNESi. Kompressor gücü. Satılık KALIP BUZ. Makina ağırlığı. Yeni Adresimiz ihalerapor. Etiketler: et enjeksiyon makinesi, tavuk enjeksiyon makinesi, marinasyon makinesi, enjektör, et işleme, döner yapma, döner makinesi, soslama, marine, katkı.
Buz yapan sistemler ( buz üretim makinaları ve püskürtmeli buz.. c-) Serpantin üzerinde buz oluşumu ve kapalı devrede (basınçlı) salamura kullanımı. Buz makineleri, sanayi tipi kalıp buz makinesi. BAĞLANTı adaptörü olarak çalışan SETLERI yüklü buz makinesi makinesi veya salamura ünitesi. Doğrudan soğutma buz makinesi, son yıllarda yeni bir büyük ölçekli buz yapma.
Tamutom Ice Machines by Rosen. MEYBUZ PAKETLEME. Stok kodu: BAREK01-2. Kategoriler: BAR EKİPMANLARI, İkinci El Ürünler, INOX SEPETİ ÜRÜNLER.
Temiz ve tatlı sudan dondurularak oluşturulan silindirik buz küpleri kokusuz ve temizdir. Volt ve 2volt enerji seçeneğimiz mevcuttur. SOĞUK HAVA ODASI. Hem buz hem de soğuk su ihtiyacına.
MB MPTerbaru di MetroLagu dan. Paslanmaz malzemeden üretilen buz kırma makinesi, uzun süreli kullanılabilecek, cafe, bar ve. Sonay Özer Abi Lazer Epilasyon Merkezi Mağusa Buz Lazer.
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, (Dedeoğlu Çemberi,diremin Üzeri) MersinGazimagusa, Cyprus. Balıkçı gemisi buz makinasının ana özellikleri. Yaprak buz makinası Tatlı su ile çalışır. Standart çalışma şartlarında ve tropikal şartlarda sorunsuz olarak çalışabilmektedir.
Sessiz ve verimi.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.