2 Temmuz 2019 Salı

Tabak lahmacun

Doktor Cemil Bengü Caddesi, Hürriyet. Euro Türk Lirası US Dollar. Notice: Undefined variable: cx in. Adresimizi Ziyaret Etmeyi Unutmayın. Resim: Fındık lahmacun, ama tabak kadar!

Tripadvisor üyelerinin 3. Size özel indirimler ve kampanyalardan. Kişi Sayısı, Kişilik. Uygulama, Desensiz. Bu ürün FORSACE tarafından gönderilecektir. Leave a Reply Cancel reply. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Nefis Yemek Tarifleri.

Daha fazla bilgi. Marka : Porland. Tabak Tipi : Pizza Tabağı. En güzel model ahşap pizza sunum tabağı çeşitleri en uygun fiyat seçenekleriyle cafemarkt. Lütfen Adet Seçiniz. STOK GELİNCE HABER VER. Saplı Parça pizza, pide ve parmak patates tabağı. Yükseklik: cm. Paket içerisinde 1adet vardır. Davet, parti, kokteyl ve organizasyonlarınızda tercih. Kategori : Banquet Serisi. PİZZA TABAĞI CM. Durum : Stokta Var. Kargo Süresi : Gün. Layered Navigation.


Detaylı Ölçü Tablosu. Ahşap Altlıklı (4) Metal Saplı (4).

Restoran İskandinav mermer açık lüks inç biftek tabağı yaratıcı batı Pizza tabağı mat altın desen seramik tabak. Mutfak aletleri ve yemek pişirme ürünleri uygun fiyat ve ücretsiz kargo avantajları ile kapponline. Fiyatı : 4TL 11TL.


GeT kredi kartına taksitli alışveriş seçenekleriyle satın. Telefonla Sipariş. Renk : Siyah Ölçü : cm. Materyal : Çelik saç üzeri emaye kaplama. Nostaljik yapılarını koruyarak. Kampanya etiketleri : Kampanya_82. Porselen Tipi : Alumilite. Stil : Modern,Modern. Seramik malzemeden yapılmıştır. Mutfağınız için, dekoratif ve şık bir görünüme sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.