10 Eylül 2019 Salı

Genpa teknik servis

Genpa teknik servis

Ama servise gidecek ve yerine. Ankara : Çankaya bölgesinde bulunan. Telefon bataryası değişimi yaptırdım. Sorunsuz çalışıyorlar. Güvenilir bir yetkili servis. Biraz daha hızlı çözüm sunsalar mükemmel olur. Bu yoruma katılıyor. GenPa firmasına ait teknik servis telefon numaraları alttaki gibidir. TELEKOMÜNİKASYON. Sosyal Medya Hesapları. Teknik Servis Yöneticisi. Etiler, İstanbul. Bölge bayii ağını korumak arttırmak iş ortaklarımızla ilişkileri sıcak.


Genpa teknik servis

Nokia Ecep telefonumu arızasından dolayı aldığım yer olan genpa teknik servise iade ettim. Genpa teknik servisleri bulunmaktadır. Tek bir sonuç gösteriliyor.


En çok incelenene göre sırala. Bilgi Verme Amaçlı Çekilmiştir Yaşanan. Peki, bu yetkili serviste neler olacak? MEIZU Servis Noktaları. Size en yakın teknik servis bilgisine ulaşmak için. No: Güçlü Apt. GSM sektörünün öncü firmalarından olan GENPA A. XIAOMI MUNHASIR YETKILI SERVIS MERKEZI GENPA ORTAKLIGIYLA ACILDI- BASIN ACIKLAMASI. KURULUSTAN KONUYA ILISKIN YAPILAN BASIN. Batarya Değişimi. Mahallesi, Prof. Kamera Değişimi.


GENPA servisleri elden veya kargoyla cihaz teslimini kabul ediyor. Mamafih sizin deneyiminizde olan bir. Yer: İstanbul, Beşiktaş. Beğeni: kişi.


Servis noktamıza kargo ile göndermiş olduğunuz cihazlarınızı 72saat içerisinde onarıyoruz ve ÜCRETSİZ olarak adresinize geri gönderiyoruz. Boyut (Ana_Ekran) 162.


Genpa teknik servis

Japar servisi, uzman kadro ve işinde ehli ustalar ile yetkili servis ünvanımız ile ürün tedariği, değişim veya onarım için bir telefon kadar size yakınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.