17 Eylül 2019 Salı

Grup reformer pilates

Açıklaması:Kullanım Alanları: Fabrikalar, depolar, boyahaneler, tarımsal depo ve seralar, atölye, imalathaneler. Elektrostatik toz boyalı, korozyona karşı dayanıklıdır. Tüm ürünler 380V ile çalışır. Aerodinamik kanat yapısı ile yüksek basınç gerektiren hallerde, özel proseslerde aksiyal fan olarak WA serisi tercih edilir.


Civata bağlantılı fan desteği, fanı monte etmek için sağlam bir bağlantı sağlar ve çalışma sırasında fanın dengesine yardımcı olur. Fan Kasası Tüm aksiyel fanlar.

Kaynaklı ø 4mm). Fan tahriği direkt aküple olduğunda fan motora konik sıkmalı burç. Silindirik aksiyal fanlar egzost ve taze hava fanı olarak kullanılan fanlardır.


Basınçlandırma fanı olarak da kullanılabilirler. Genellikle basınçlandırma sistemleri.


Fan, bir basınç farkı oluşturarak, fan boyunca bir akışa neden olacak şekilde kuvvet üretmek üzere tasarlanmıştır. Ultra sessiz, duvar tipi. V 3~ 60Hz, 400V 3~ 50Hz.


Gerilim ile hız kontrolüne.

Aksiyel Fan ürünlerini. Fanexfan Lkt-315-b Geriye Eğimli Yuvarlak Kanal Tipi Radyal Fanlar Fanex. TLfiyat varDetaylar. AIRCOL S SERİSİ AIRCOL S 3ENDÜSTRİYEL AKSİYAL FAN.


Sanayi Tipi Aspiratörler. Panjurlardan atmosferdeki havayı çekerek, dolgulardan. Havalandırma sistemi için uzun ömürlü duvar tipi aksiyal fanların.


Bu fanların tercih edilmesinde ki en önemli. Pervane kanatlı tip aksiyal fanlar : Bu tip fanlar alçak basınçlı, orta basınçlı ve yüksek basınçlı genel ısıtma.


Bununla birlikte küçük yetiştirme. Endüstriyel tesislerde soğutma veya havalandırma amaçlı olarak kullanılan aksiyel fanlar (aspiratörler) sabit duvara monteli, kanal tipi ve isteğe bağlı tekerlekli. Tüm motorlar dört kutuplu olarak yapılandırılmıştır. Yüksek verimli ve uzun ömürlüdür.


HDF, temiz havanın kullanımı için tasarlanmış standart iki aksiyel fan çeşidi sunar. Her iki seri de bıçak şekilli profil kanat sistemi ile donatılmıştır. Fanı DKP sacdan imal edilmiş olup elektrostatik toz boya ile pas ve korozyona karşı korunmuştur. Dıştan rotorlu motor kullanılmıştır.


Besleme gerilimi.

Karşılaştır Genel Bakış. Farklı sistemlerde sıcak ve soğuk hava sirkülasyonunu birlikte yapan cihazlara aksiyel fan denir. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Duvar sabitleme aparatı.


Tesisat: Fanlar. Wang Race Fabrikası, Shanghai Jiao Tong Üniversitesi ile teknoloji işbirliği yapmaktadır. Bu sayede geliştirdiği ürünlerde hem. ALTA (AKSİYEL FANLI) Ürün Kataloğu.


ALTA aksiyal fanlIı sıcak hava apareyleri fabrikalar, atölyeler, hangarlar. ZAplus Modern hava yönlendirmesi: Esnek, ekonomik ve çevre dostu fan sistemi. Farklı kapasite ve özelliklerdeki aksiyal fanlar duvar, kanal ve tavan gibi çeşitli uygulama alanları için mükemmel çözümler sunar.


P-FWA serisi aksiyal taze hava fanları. FAN 120x120x38MM 220V 0. Moovex Fabrikası, Shanghai Jiao Tong Üniversitesi ile teknoloji işbirliği yapmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.