6 Eylül 2019 Cuma

Kombi gaz valfi ses yapıyor

Ateşleme sisteminde görevi önemlidir. Kombide ses yapma. Cevap: Gülçe hanım kombiler ateşleme yaparken ses yapabilir. Benim kombi devreye giriyor iken pof diye ses yapıyor baca değişti ses devam ediyor.


Bu parça da arızalandığı zaman ses yapabilmektedir. Bu durumda da esanjörlerde ıslık sesine benzer bir ses meydana.

Pompa motorunun. Vaillant kombinin ses yapmasının birden çok sebebi bulunmaktadır. Gaz valfi bobini ses yapıyor olabilir!


Yukarıda da belirttiğimiz gibi pompadan kaynaklanan bir ses olabilir pompa. HASAN EROL BAĞCILAR E. Hermetik kombilerde kombi çalışınca ses yapıyor. Baca yerinden çıkmış. Kalorifer konumunda ise gürültü çıkarmıyorsa kombi gaz valfi bozulmuş, sıcak su eşanjörü aşırı kireçlenmiş veya yollu vana grubu arızalanmış.


Başakşehir Baymak Ses yapıyor : Baymak Sesli Çalışıyor sa pompa gaz valfi yada fan MOTORU ses yapıyor olabilir.

Gaz grubu ya da gaz valfi olarak da adlandırabileceğimiz bu parçada sorun. Servisinize başvurmalısınız! Ekodu ekranda var gaz açık ocak çalışıyor.


Ferroli kombi gaz modülasyonu ( gaz valfi, alev boyu) ayarı. Ayrıca nadiren de olsa kombinin ses yapma gibi sorunlarında karşımıza çıkabilmektedir. Gaz Valfi Arızası Nasıl Giderilir?


Ya da anakart gaz valfine erken enerji gönderiyor olabilir. Sorun ancak parça değişimi ile çözümlenebilir. Bu sebeple de servis yardımı almalısınız. Bu sorun sık yaşanan bir sorun değildir.


Büyük bir olasılıkla fanınız kirlenmiştir,kirler balans yaptırıyor olabilir,pompanızın kömür yatakları aşınmıştır,pompa değişebilir. KOMBİ BAKIM ONARIM. Doğal gaz Selenoid valf ve Gaz alarm cihazı tesisat bağlantı şeması. Videolarımı izlediğiniz ve abone olduğunuz için teşekkürler.


Yakın zamanlarda Doğalgaz kesintisi yaşadıysanız eğer kombi gaz valfinde biriken. Peteklerden ses gelmesi, peteklerden su sesi gelmesi, termostatik vanadan ses. Ariston kombi ses yapıyor, Ariston kombi ateşleme yapmıyor, Ariston kombi sıcak.


Büyük bir gürültü ile patlama sesi duyulmasıyla kombinin patladığı tespit edilmişti.

Olay sıcağı esnasında binanın gaz vanası kapatılarak gaz gelmesi engellendi. Atık gaz, sıcaklığından dolayı genleşerek yükselir, tabii bir çekim ve baca vasıtasıyla dış ortama atılır. Apartmanlarda ses çok önemli bir faktördür. Arkadaki gaz valfi çünkü o belli.


Cesur Teknik Zeytinburnu kombi servisi Doğalgaz ısıtma ve gaz yakıcı. Modülasyon ayarı kombinin patlamalı çalışmasını engelleyemezse gaz valfinin. Eğer gaz valfinde bir sıkıntı. Eski DCD Baltur Primavera marka kombimin sisteme gaz vermiyi sağlayan selenoid valfin boboni yandı.


Piyasada bu valfe ait.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.