9 Eylül 2019 Pazartesi

Kombi limit termostat arızası

Parça zamanla eskiyerek arıza yapabilir. Eşanjör tıkanması, üç yollu vana arızası, kart arızası gibi durumlar da söz. Limit termostat nedir?


Bir diğer limit termostat sadece bacalı kombilerde kullanılır baca. Arızanın düzelmesi için limit termostatının değiştirilmesi gerekir.

Mevcut arıza ile ilgili. Bosch kombiler dayanıklı yapıları sayesin de sürekli olarak dikkat çeken Türkiye de tavsiye edilen ürünler arasına. Beretta super exclusive csi kombi hata kodları ve arıza anlamları için en detaylı bilgiler.


Arıza Kodu: Alev kesintisi oldu 0. Yani kombi yanma sırasında aşırı. Kalorifer gidiş suyunun 93°C olduğu veya aştığı durumlarda limit termostat emniyet açısından devreye girerek kombiyi kapatır ve bu arızayı verir.


FHata Kodu Emniyet termostatı sorunu. Aşırı ısınma limit termostat problemidir.

Yanıp sönen kırmızı LED kombinin limit termostatının durduğunu gösteriri. Adım adım tüm bu sorunları gelin hep birlikte kontrol. Servis öncesi cihaza. Değişim için servisimiz ile.


Nitron kombi su sıcaklığının normalden fazla yükselmesi sebebi ile limit termostatın devreye girdiğini ve kendisini emniyete almıştır. Yani tesisat su sıcaklığının 98°C nin üzerinde olduğunu ya da eşanjör. Baymak kombi arıza kodları.


EKodu - Kombinin odlama etmədiyini ifadə edən kod. Aden kombide aşırı limit termostatın devreye girdiğini belirtir. Atık gaz limit.


Yani limit termostat aşırı sıcaklık hissettiğinde devreye girer ve cihazı. Ayrıca kalorifer dönüş hattında bulunan filitre tıkanmış ve kalorifer suyu dönemediği zaman limit termostat arıza konumuna geçer. Bu durumda dış.


ALARKO KOMBİ ARIZA KODLARI EHatası - Alev yok. HHatası - Su basıncı arızası. EHatası - Isıtma sensörü arızası.

Cihaz bu sebeple arızaya geçer. Protherm lynx arıza kodu Farıza kodu: aşırı ısı limit termostat arızası yada. TL Vergiler Hariç: 00TL.


Airfel Diyegel C arıza kodu: Kalorifer gidiş suyu maksimum ısı seviyesini aştığı zaman bu durumda limit termostat (aşırı ısı termostatı) kombiyi korumak amaçlı. Hata Kodu veriyor ise yüksek ısı emniyet termostatı yani limit termostat arızalı diyebiliriz.


Yani aşırı ısınma limit termostat arızası vermekte. Termostatın değiştirilmesiyle sorun ortadan kalkacaktır. Göstergedeki hata kodu kaybolunca kombi tekrar çalışacaktır. Problem devam ederse.


Alarko Seradens EBaca. Gelen görevli aletin içini açtı ve içindeki güç kartının, limit termostatının ve kablo.


Sorun düzelmiyorsa limit termostat sorunu olarak bilinen bu arıza durumunda servis yardımı almanız gerekmektedir. Viessmann kombi arıza kodları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.