24 Eylül 2019 Salı

Kombi su damlatıyor

Ancak, kombilerde en sık karşılaşılan problemlerden bir tanesi kombinin su akıtması olayıdır. Fakat bu durumlarda her zaman emniyet ventilinden su akıtıyor diyemeyiz. Neden su akar, şimdi bu konuyu ele alacağız.


Kombi su damlatıyor

Anlatacağımız arızalar hiç. Su takviyesi yapınca da kombiden su damlama ya başlıyor. Suyu çok az takviye. Kış aylarında kombilerin daha çok arızalandığını söyleyen vatandaşlar bu konu için çözüm arıyor.


Kombi su damlatıyor

Kombinin basıncı düşüyor. Su akıntısı sorunlarında yüksek oran da emniyet ventilinden su gelmesi kaynaklanmaktadır. Tabi ki Bu her. Su tahliye hortumundan değil, gövde alt metal kısımdan su damlatıyor.


Petekler ısınıyorken değil. Genellikle kombi su akıtması emniyet ventili dediğimiz parçadan kaynaklıdır. Bu en çok karşılaştığımız emniyet ventilinden su akıtmasının da bir. Basınç yükselmeden kombi su akıtıyor ise tesisat bağlantılarında kaçak olabilir.


Yazımızda açıklıyoruz. Kullanıcı olarak ne gibi. Baymak Luna kombi su akıtıyor ise bir servis ile görüşerek bilgi.


Lambert kombi su damlatıyor ve cihazın çalışmasında sorun varsa firmamızı. Servis gittikten sonra kombi her yerinden su damlatmaya başladı. Servisi aradık sadece haftada bir gün geldiklerinden yaptığı kontrollerin. Baymak kombi su akıtıyor ise öncelikle kombinin su basıncını kontrol ediniz.


KOMBİ SU AKITIYOR NE YAPMALIYIM? Su basınç göstergesi. Ama kesinlikle ve kesinlikle kombinin içini açarak suyun nereden geldiği kontrol edilmemelidir. Eğer su kombiden geliyorsa.


Servis gelene kadar geçici çözüm olarak kombi altında. Ankara kombi su damlatıyor ise çok karşılaşılan arızaları ise şöyle sıralayabiliriz. Yapmanız gereken mevcut su basıncının 5-bar olmasını sağlamaktır. Bunu basınç saatine bakarak anlayabilirsiniz.


Kombi su damlatıyor

Radyatörün hava alma yerinden su basıncını düşürünüz. Tüm bu durumlar için kombi teknik servisi çağırmanızı. Cihazın tesisat bağlantılarında aşınmalar olabilir. More information.


Demirdöküm kombinin su akıtması arızasını genelde kullanıcılar her dönemde çeşitli sebeplerle yaşayabilmektedir. Bu sorun neyden kaynaklı. Vaillant kombi su akıtıyor, sızdırıyor, damlatıyor gibi şikayetleriniz için destek hattından ÜCRETSİZ yardım alın. Demirdöküm Nitromix sıfır kombi yoğuşma giderinden su akıtıyor, servis geldi yoğuşma gider başlığını çıkardı uzun bir çubuğu vardı onu.


Hangi seçenek arızayı en iyi anlatıyor? Teknik bir bilgi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.