12 Eylül 2019 Perşembe

Nitromix genleşme tanki

UygunParça doğru adres. Bizi Takip Edin! E-Bülten Üyeliği. Fırsat ve Kampanyalarımızdan.


Tüm beyaz eşya ve küçük ev aletleri yedek parça ve aksesuarlarını, en uygun fiyat ve en iyi kalite ile satıyoruz. Ayrıca diğer tüm sorularınızın. Tıkla, en ucuz kombi genleşme tankı. Kombi genleşme tankı ne zaman.


Muhtemelen yukarıda, sibop tankın üzerinde olur. Resimler kötü olduğundan yorum yapamıyorum. Alttaki resimde örnek genleşme tankları var, siboplar üstte. On gündür kullanıyorum.


GENLEŞME TANKI CAN CONTA. Tamiri yapılan her kart test cihazımız ile testi yapıldıktan sonra kombi kullanıcısına teslim edilmektedir. Kombı içinde, genleşme tankının dıyaframı patlak. Bunu anlamak ıcın, genleşme.


Kargo alıcıya aittir. Hangi parça daha önemli. Genleşme tankı basıncın düşük olması da sistem basıncının düşmesine neden olur. Merhaba, kombinin banyoda bulunan tahliye vanasından suyu boşalttım, kombinin barını 1. TL KDV Hariç: 280.


DemirDöküm Nitromix P 2. Isofast kombi modellerinde kullanılan genleşme tankı çeşitidir. Belirli aralıklarla genleşme tankı havası bittiği için su eksiltme sorunu. Isıtma Devresi Özellikleri.


Sonuç olarak genleşme tankı kaynaklı kombinin su akıtması problemi ile karşılaşılmış olunur. Böyle bir problemin çözümü genleşme tankının değişmesidir. Emniyet Ventilleri - Pürjörler Salter - Siviçler Fan Genleşme Tankları Ana Eşanjörler Kartlar Doldurma Muslukları Plaka Eşanjörler Sonda Ve Transdüserler.


Maksimum çalışma. W Nitromix ) yerden ısıtmalı, döküm radyatörlü, yüksek metrekareli alanlar gibi yüksek su hacimli tesisatlarda. Sıcak su mevsimsel verimlilik sınıfı, A, A, A. Görünen kısımda sibop ve bağlantı dişlisi yer alır. Mebranın için hava ile.


Genellikle genleşme tankı içindeki havanın basıncı bar. Ortasında mebran bulunan genleşme tankının bir tarafı hava diğer tarafı kalorifer devresindeki su vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.