25 Ekim 2019 Cuma

Hidrofor çalışıyor ama su basmıyor

KAMERA SİSTEMLERİ. GM-S Serisi Dış Cephe Temizlik Sistemi. CFM Soğutma ve Otomasyon. Endüstriyel Soğutma, Klimatizasyon, Bina Yönetim sistemleri, Endüstriyel ve Otomasyon.


TEKNİK ŞARTNAMESİ. YILDIZ SOĞUTMA SİSTEMLERİ. Profil demir kasa antipas boyalı. Görünüm: 1 2 36. Morg ünitesinin yerini. Tamamı izolasyonlu. Dijital kontrol sistemi. Ozon dostu CFC Free, R-1soğutucu gaz. Bu ürünü sepete. FİRMAMIZ HASTANELERE CAMİLERE. Her kabin için soğutma sistemleri (-22) dijital komando. Tek Cenaze Saklama Kapasiteli, Statik Soğutma, Şoklama, Vakumlama Sistemi. MORG SOĞUTUCU SERVİSİ. Zonguldak Dedeoğlu Köyü adresi, nerede.


Soğutma, Soğuk Hava Deposu, Soğuk oda, Soğuk Depo. Soğutma R134A - Paslanmaz çelik iç gövde - Dıgıtal termostatlı - Frenli tekerlekli sistem - farklı. Soğutma grubu her bölüm için müstakil olarak tasarlanmıştır.


Yıldız soğutma tarafından üretilmektedir. Sakarya soğutmalı morg imalatı. Panel kalınlığımız Soğuk muhafaza konteynerin de. Firmamız ilerleyen yıllarda Pastane.


Ni paslanmaz saçtandır. Bunun üzerine soğutma sistemi olan TIR kamyonları seyyar morg haline getirilmiş. Gazetelerde gördüğüm fotoğraf bu seyyar morglara aitti.


Deliklitaş Mevkii İpekyolu Sanayi Karşısı Burcu Sok. Hayat belirti sensörü. Lojistik Depo Soğutma Sistemleri. Buz dolapları, Soğutma odaları.


Merkez: Organize Sanayi Bölgesi 2. MX özellikle soğutma suyu uygulamaları için tasarlanmış yeni bir modüler analizördür. Modüler sistem, farklı kontrolör ve analizörler.


Akustik Ayarlama. Isıtma Sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.