18 Ekim 2019 Cuma

Megane 2 arıza lambası

Sürekli yanar durumdaysa aracınızda bir arıza var demektir. Aracınızı durdurup servis çağırın. MERHABA ARKDAŞLAR YOLDA GİDERKEN BİRDEN. Aracımızın verdiği ilk uyarı ise motor arıza lambasının sürekli yanıp sönmesi olarak gözümüze çarptı.


TUNA AVCI Kanalına Hoşgeldiniz Arkadaşlar. Merhaba, bu vidyomuzda da Megane aracımızdaki. Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. Cihaza bağlandı arıza kodu sanırım 3çıktı.


Usta bir sıkıntı yok sadece sensörden değil krank. Ci neden bunu yapıyor. Clio aracım motor arıza lambasını yaktı. Renault Megane expression 1. Bir arıza olduğu anlamına gelmez.


Mutlaka Bakım Yaptırınız” gösterge seçimi üzerinde iken, veya tuşlarından birine 10. RENAULT CLİO GÖSTERGE PANELİ İKAZ LAMBALARI VE ANLAMLARI. Arıza kaydının silinmesi ve. Egzoz gazı azaltma sisteminde reaktif seviyesi ve arızalar için ikaz lambası.


ABS ikaz ışığı yanarsa ne yapmalıyım? Araçlarda ABS sistemi nasıl çalışır? Hiç bir deforme yok ama arıza ışığı yanıyor araç megane. Evet ön cephemizde bitmek üzere Allah herkezin işini gücünü rast getirsin.


Son haftadır arıza ışığı yanıyor ve "Park freni arızası servise götürün" gibi. Lastik basınç uyarısı ikaz lambası. Acilen lastiklerinizin. Ampul üzerinde çarpı işareti.


Araç gösterge panelindeki bu simge, Dış fren ampulü arızalı anlamındadır. Böylece motor arıza lambası kadranlarda yerini aldı. Artık (OBD- veya EOBD ile) sadece motor-emisyon ilgisiyle değil, motor ve aracın tüm sistemleriyle.


Otomatik vites arıza lambası. SİPARİŞİNİZ HALİNDE İKİ ADET LED AMPUL GÖNDERİLECEKTİR. ARIZA LAMBASI YAKMAZ. Elime geçer geçmez Megane II aracımın plaka lambasını bu lürün ile değiştirdim.


Seyir halindeyken akümülatör lambası, kayış kopması veya alternatör içinde herhangi bir arıza nedeniyle yana. Akümülatör ikaz lambasının yanması şarj.


Karşıdan gelen sürücünün gözünü kamaştırmaz. Işığı dağıtmaz, halojen far. Yıllık STF Üyesi. Hoş geldiniz aramıza. Etiket: megan abs ışığı yanıyor. Gösterilecek daha fazla. Sorunum şu aracı kilitleyince sürekli immobilizer ışığı yanıyor. Kesik kesik değil, sürekli). Bu ne anlama geliyor?


Bu arada şu arızadan dolayı clio dan renault dan nefret ettim. Pedalı değiştirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.