14 Kasım 2019 Perşembe

Koşu bandı bant gerginliği nasıl olmalı

KOŞU BANDI NDA BANT AYARI NASIL YAPILIR. KOSU BAND AYARI NASIL YAPILIR VİDEO ANLATIMI. Koşubandının bant gerginliği üretici. Ekipman-topraklama telinin uygun olmayan şekilde bağlanması bir elektrik şoku riskine sebep olabilir.


SİLİKONUN DÖŞEMEYE NASIL SIKILACAĞI. Marka ve modeli belli olmayan etiketsiz cihazlarınız için eski bantınızın Boy ve en ölçülerini hazırlayınız. Koşu bantları evinize harika bir katkı sağlar jimnastik, etkili ve nispeten güvenli.


Her durumda, ortasında kaldırmanız gereken bıçağın gerginliğini kontrol etmeye değer. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsanız, parça daha uzun süre dayanacak ve daha iyi.


Bu tür arızalara sebep olmamak için, cihazınızı belirli aralıklarla kontrol ediniz. Bunu TomTom Sports hesabınızda veya saatinizde yapabilirsiniz. Saatiniz, koşu bandında koşarken kolunuzu ileri geri sallama sayınızı ve ne kadar hızlı.


Aerobik egzersizi sizin bütün egzersiz programlarınızın bir parçası olmalıdır. Hız ve eğim gibi işlevlerin nasıl çalıştıracağınızı öğrenmek için yan tarafta durun ve. Koşu bandında çalışmaya başlamadan 2-dakika ritmik egzersiz. Yürürken veya koşarken her insanda bir bacak gerginliğini artırmak için.


BANDINIZI KATLAMA VE AÇMA İŞLEMLERİ, BANT. KAPALI VE FİŞİ PRİZDEN ÇEKİLMİŞ İKEN YAPILIR. Sağlıklı bir yürüyüş için öncelikle bant olarak bilinen palet kısmı ihtiyaca göre seçilmeli ve sonrasında düzenli olarak bakımı yapılmalıdır. Silikon yapılı yağ ile ayda.


Koşu yaparken plastik mandalın giysinize takılı olmasına dikkat ediniz. Eğer düşer veya. Makinenin nasıl çalıştırılacağını öğrendikten sonra yavaş yavaş hızlanan bant üzerinde.


Zamanla, yüksek yüklerin etkisi altında, koşu bandı aşınır ve hareketi aralıklı hale. Desteyi yağladıktan sonra, ağ gerginliğini ayarlayın ve ağı hizalayın, toz. Sol bant gerginlik vidasına 8mmlik anahtarı yerleştirin. Arka silindiri.


Hasarlı kablo veya iletkenliği etkin olmayan priz ve fiş belirlendiği zaman, koşu bandını. ZAMAN koşu bandına, bant hareket halinde iken binmemenizi veya.


Yada bant çok gergin ise motor aşırı güç harcayıp zorlanıp aşırı ısınıyor olabilir. Sabit mıknatıslı motorsa nasıl kollektör olmaz. Bantın gerginlik.


Hiç eğimi olmayan motorlu bir koşu bandının kullanılması, açık havada yürüyüşe göre. Yürüyen bant, işin bir kısmını sizin için yapar ve rüzgara karşı direnç.


Yalnız bazen koşu bandı çok sıkıcı olabiliyor, hatta daha da sıkıcı. Dizlerinizin hep kırık olmasına koşu boyunca dikkat edin. Neden Nina Dobrev gibi koşu bandı antrenmanınıza direnç bandı eklemeyi denemelisiniz?


Daha hızlı olmanıza ve daha patlayıcı olmanıza yardımcı oluyorlar. Kullanımı çok kolay. Acil durdurma fonksiyonunun nasıl çalıştığını aleti kullanmadan önce öğrenin.


Hata 2: Kenarlara veya. Omuzlarını gergin tutmayın. Hayal kırıklığına uğramamak için hedeflerinizin gerçekçi olmasına dikkat edin. Egzersiz başlattıktan sonra koşu bandını durduran bir koşu bandı, bir şey anlamına gelebilir.


Kemer gevşekse, koşu bandının arkasındaki vidaları ayarlayarak gerginliği sıkmak için allen anahtarını kullanın. Bu alan kaygan olmalı. Cihaz Rengi: Gri - Siyah. Birçok koşu bandında "yapışkan" bir kemer kendini düzeltebileceğiniz bir arıza.


Yapışkan bant için ilk adım yağlamayı kontrol etmektir. Kası Büyümesi Nasıl Çalışır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.