29 Kasım 2019 Cuma

Mitsubishi klima kumanda saat ayarı

Kurulumu yanlış yapılan bir klima yangın çıkmasına, elektrik çarpma- larına, yaralanmalara. SAAT düğmesine basın. Normal olarak ISITMA modunda asgari sıcaklık ayarı 16°C dir. F ” tuşuna basınız.


Uzaktan kumanda kordonunu germeyin.

Her seferde bir saat ayarı yapabilirsiniz. Ayar yapıldıktan sonra zaman geçtikçe kalan süre bir saat aralıklarla. MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES AIR-CONDITIONING EUROPE, LTD. Mitsubishi Electric 12k inverter GC serisi 21° soğutma tüketim.


Düğmeye bastığınız sürece sıcaklık ayarı 1°C kadar yükselir. Zamanlayıcıyı istediğiniz saat dilimine göre ayarlayabilirsiniz. Klima kumandanızın modeli kapaksız ise.


AUTO CLEAN özelliğinin.

Saatin İlk Ayarı. HEAT (Isıtma) ve FAN. Kablosuz uzaktan kumanda cihazını kullanırken kumandayı iç mekan ünitesindeki alıcıya.


Do not install the Wi-Fi interface nearby the automatic control devices such as automatic doors. ORIGINAL INSTRUCTIONS.


Birçok marka ve model klimalarda uzaktan kumanda saat ayarlanabilir özelliği. Bu kumanda ile klimanızın kontrolünü sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yukarı aşağı tuşu, ısı ayarı için kullanılmaktadır. Timer bölümüne girerek saat ayarlaması gerçekleştirebilirsiniz.


Kablolu uzaktan kumanda kullanılır. Dış mekan ünitesi: MXZ serisi). Ayar sıcaklığı ve ısıtmaya hazırlık kablolu uzaktan kumanda ile gösterilir.


TIMER lambası yanıp sönüyorsa, ayarlama tamamlanmamış demektir. O zaman iki kere tuşlayın. ARKADAŞLAR BENDE DENKİ MARKA BİR KLİMA VAR GECE BEN KLİMAYI BELLİ. Empower Player v3.

Sıfırlama düğmesine basılmazsa, uzaktan kumanda düzgün çalışmayabilir. Geçerli saat ayarı. Direksiyon simidi yükseklik ve uzaklık ayar kolu s. Bununla birlikte klima sıcaklık ekranında.


MİTSUBİSHİ TÜM MODELLER AKILLI KLİMA KUMANDA AYAR YAPMAYA. Klimanızın kumandası üzerinden Zaman tuşuna basınız kumanda. Doğru konum seçtiğinden emin olmalıdır Yaz döneminde ısıtma ayarı, kış. Kumanda üzerindeki Temperature ve Clock düğmelerine aynı anda basarak enerji.


En ucuz mitsubishi klima fiyatlarını ve kampanyalarını, size en yakın. Yaz mevsiminde soğuk, kış mevsiminde sıcak ayarı nasıl yapılır? RD-Nostaljik Radyo.


Bu ürün evde, arabada iş yerinde ofislerde hayatın genelinde sık kullanılan ürünlerin UV temizleyicisidir. Genel Özellikler. Portatif küçük kolaylıkla çanta veya cepte taşınabilir. Usb kablosu vardır.


Cep Telefonu, Bilgisayar. Samsung Klima, soluduğunuz havayı temiz ve sağlıklı tutar. Grip A virüsü dahil havadaki zararlı virüsleri ve bakterileri %oranına kadar. Git Teklif İste.


Android (mikro USB ) ister iOS (lightning) isterseniz de USB -C. Toptan ucuz satış usb ionizer air purifier Çinden usb ionizer air purifier toptan. Az kullanılmış ürün. Mavi antibakteriyel aydınlatmalı.


Su haznesine parfüm ilave edilebilir. Plastik su haznesinde hafif bir. Ionizer özelliği vardır. GL-1Mini USB İyonizer Ozon Hava Temizleme.


Araç İçi Negatif İyonizer ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.