24 Aralık 2019 Salı

İnverter klima kartı

İnverter klima kartı

Klima Kumandası İnverter QD-80C. QD80C inverter. Orjinal Yedek Parça Satış Sitesi. Binlerce ürün uygun fiyatlarla servismarkti. Uygun fiyatlar ile her şey ayağına gelsin. BTU ya kadar tüm inverter klimalar için uygundur. Maksimum giriş gücü : AC240V. Inverter klimalarda en masraflı arızalardan biri, dış ünite kart arızaları. Genelde servisler kart değiştirir. Bu orijinal parçayı tedarik. Aksesuar Ve Yedek Parça.


İnverter klima kartı

Günümüzde İnverter sistem klimalar dışında üretilen birçok klimanın elektronik kartları iç ünite içindedir. Günümüzde “ inverter ” tip dediğimiz klimaların dışında üretilen birçok klimanın elektronik kartları. General inverter klima kart tamiri,arıza yapan Generel klima kartınızı tamir eder bir yul garanti vermekteyiz General iç ünite kart tamiri,general. KLİMA KART TAMİRİ, İNVERTER KARTLAR.


Ana SayfaMillet Mahallesi ve çevresinde İşler ve Hizmetler. Yüksek Kaliteli Invertör Soğutma Kontrol Kartı Üreticilerini Invertör Soğutma Kontrol Kartı Tedarikçilerini ve Invertör Soğutma Kontrol Kartı Ürünleri en iyi fiyatta. Daha çok inverter klima çeşitlerinde yer alan elektronik kart, kompresörün değişiklik gösteren yük koşullarını karşılamak için kullanılır.


Toplam Ürün Bulundu. Fiyat: Artan, Fiyat: Azalan, Ürün Adı: A-Z, Ürün Adı: Z-A. Daikin Teknik servisimizde Daikin inverter klima elektronik kart tamiri işlemleri ay garantili olarak yapmaktayız.


Daikin uzaktan kumanda tamiri de yapılmaktadır. Plastik enjeksiyon makineleri sürücü kartları. Her markanın inverter klima kartları. Alıntıları Göster. Arızanın ne olduğu önemli. Bugün kartçıdan gittim kartı aldım. Arkadaşlar indesit inverter klimam yanlış bağlantı yüzünden dış ünite çalismiyor iç ünite çalışıyor fan. Model :RXYQ10P7W1B INVERTER KART.


Arkadaslar klimam bozuldu servis elektrik kesintilerinden dolayı klimanın kartının yandığını söyledi. Bu kartın degisimi içinde 8kusur lira. Selam, bende BTU Samsung maldives modeli inverter klima var ve yaklaşık aydır. Elektronik kart tamir bakım ve onarım hizmetleri.


Bu durumlarda Mitsubishi klima yedek parça değişimi gerekecektir. Kredi Kartı Taksit Seçenekleri. Müşteri Yorumları (13). Siparişiniz 1-iş günü içerisinde işleme alınıp, lojistik firmasına teslim edilir.


İnverter klima kartı

Karşılaştırmak için ekleyin Karşılaştır. DC Inverter Teknolojisi: Var. Dış Unite Sessiz Mod (Soğutma): Var. Favori Modu: Var. Otomatik ya da Manuel Kanatçık Ayarı. Dometic Cruisair Chiller DDC.


Lütfen yetkili servisten önce ürün ambalaj ve kutusunu açmayınız. Yetkili servis gelmeden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.