25 Aralık 2019 Çarşamba

Iphone ekran değişimi fiyat

Tüm fiyatlar Türk lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir. Ekran değişimi ne kadar sürer? Bu hizmetler 1gün yedek parça ve işçilik garantisiyle yapılır. Pro, 9₺, Sorunuz, Sorunuz.


Iphone ekran değişimi fiyat

Ne tamiri gerekiyor? Dış ekran değişimi (ekran camı kırıldı). Pek çok cep telefonu ekran tamiri. Servis yoğunluğuna göre size tam süre bilgisi tarafınıza iletilmektedir.


Batarya Değişimi. Kamera Değişimi. Alabileceğiniz en iyi, en kişiye özel hizmet için en uygun fiyatları sunmaya çalışıyoruz. Hangi model olursa olsun, ekran değişimini hemen yapıp Garantili bir.


Iphone ekran değişimi fiyat

Bu işlem sadece dakika sürmektedir. Sipariş ve detaylı bilgi için sayfayı ziyaret edin! Diğer Onarımlar için Lütfen Fiyat Sorunuz.


Genel olarak internette ve bazı büyük servislerde verilen çok uygun ekran fiyatları bu sayede verilmektedir. Kadıköy apple servisi İstanbul. Müşterilere fark edilmesi çok kolay.


Hadi tamiri mümkün olmayabilir ama bari makul bir fiyat söylenip yenisiyle. Fiyatı onaylanan ürünler aynı gün içinde işlemleri tamamlanarak tarafınıza teslim edilmek için hazır duruma getirilir. Telefonunuz Düştü ve Camı mı Çatladı? Apple, sahte ekran takan kullanıcıları darlayacak.


Aynı zamanda oldukça uygun fiyata :). APPLE Cep telefonu fiyatları, en ucuz akıllı telefon modelleri, aksesuarlarda efsane indirimler ve kampanyalar. DAHA FAZLA BİLGİ EDİN.


Uygun fiyat ve ödeme seçeneklerinden faydalanmak için hemen tıklayın. Dünyanın en çok. Yaşanılan sorun ise ekran değişimi yapılarak çözüme kavuşturulur.


Kapitalist rekabetin ürün çeşitliliğine, teknolojik değişime ve büyük. Günümüzde artık değişimin hızı da artmıştır. Cep telefonları zamanla küçülmeye, ekranları renklenmeye, işletim sistemleri ile akıllanmaya başladılar.


Dokunmatik Çalışmıyor veya Belirli Bir Kısmı Basıyor. Akıllı cep telefonlarının başta gelen. Dövize endeksli olduğu için fiyat farklılık göstermektedir. Doğal olarak fiyatı.


Iphone ekran değişimi fiyat

PHONE XS KIRIK EKRAN DEĞİŞİMİ. Hasta Yatağından Kaldıralım! Arızalı Cihazınızı bize gönderin biz sizin için en. Apple servis fiyat güncellemeleri olabilir, teknik servisle iletişime geçin.


Swap Cihaz Değişimi. Apple denildiğinde akla gelen yenilik, performans gibi. Pil Değişimleri 1TL Tamir süresi 10. APPLE telefon ekranları ve bataryaları servis fiyatı ile aynıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.