27 Aralık 2019 Cuma

Iphone servis mecidiyeköy

Iphone servis mecidiyeköy

The project, which is a Joint Venture between Parkin and CEI Architecture, adds 1acute care beds and a new emergency department with specialized mental. Iki yönlü valf ile uzaktan kumanda ile. Bölünmüş fan coil ünitesi özellikleri.


Güç kaynağı 2. Bir çok çeşidi mevcuttur: kasetli veya kasetsiz, döşeme veya gizli tavan tipi veya kasetli dört yöne. Ses seviyesi: dB. Standart cihaz üstü dijital kumanda özelliği. Inverter sessiz fan özelliği.


Fancoil Hesaplama. ALDAĞ AE serisi fan coil cihazları değişik tip, farklı model olarak imal edilmektedirler. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın. Mitsubishi Klimalar.


Yüksek Basınçlı Tip. High Pressure Type. KASETLİ DÖŞEME TİPİ.


Bakımı yapılmayan fancoil ünitelerinin bulunduğu ortamda çalışan insanlar, sağlık açısından problemlerle karşı karşıyadırlar. Doğa ve sizin için en akılcı çözüm.


Kodu, : Fiyat, : TL. Kdv Oranı, : 18. Stok Durumu, : Stoklarımızda Mevcut. Otel, tatil köyü, hastane, okul ve iş merkezleri gibi hizmet binaları.


Apartman ve siteler gibi toplu konut projeleri. GEN-FC-C tip cihazlarda geriye eğik seyrek kanatlı tek emişli radyal fan. KW Kapasite aralığında duvara monteli fancoillerdir. GİZLİ TAVAN TİPİ FANCOIL.


Iphone servis mecidiyeköy

DUVAR TİPİ FANCOIL. Yer - Tavan Tipi ( Esnek Tip ). Kasetli Yer Tipi. SALT Mühendislik. Geniş işletim aralığı. Otomatik salınım (auto-swing) konforu ile sessiz çalışma. Montajı ve bakımı kolaydır. Aralıgında Soğutma Kapasitesi (7-°C giriş-çıkış suyu sıcaklıgı için ) kw-kw Isıtma Kapasitesi. MIDEA MARKALI FAN COİL CİHAZLARINA AİT TÜRKÇE TANITIM VE KULLANIM KLAVUZU BU KLAVUZ. Döşeme Tipi Üniteler. Kablosuz LCD ekranlı kumanda ve. FWT-BT Serisi.


Iphone servis mecidiyeköy

Duvar Tipi Üniteler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.