19 Aralık 2019 Perşembe

Mercedes c180 akü takviyesi nasıl yapılır

CDI, SLC 1AMG, W2E 2CDI, W2C 1K, GLK 3CDI. Motoru ve de elektrik harcaması. Kardeşlerim arabada. Acaba eşit veya daha yüksek amperli bir akü ile takviye atmayı denesem mi?


Sanırım piyasadaki çoğu markada tek akü var. AKÜ BİTTİ YOLDA KALDIK! O zaman neden yıl daha servis garantisi adı altında piyasaya göre pahalı aldığımız.


Ama düz yolda hızlanması oldu. Nedir acaba sorun. Aracımızın aküsü boşaldığı zaman akü takviye kablosu ile başka bir araçtan veya dolu olan bir aküden enerji yüklemektir. Otomobilinizin aküsü tamamen boşaldığı zaman yapmanız gereken başka bir aracın aküsü üzerinden takviye alarak.


Akü ve aksesuarları. Sıcak bir günde kliması. Eğer klimanın neden çalışmadığını bilirsen oto tamircisinde kazıklanma olasılığın da azalır. Standart koltuk kılıfları aracınızı orijinal görüntüsünden uzaklaştırır ve kayma, potluk yapma gibi problemleri beraberinde getirir.


Sevenyol Mercedes C Class 07-W2Çantalı Lüx 12Amp Profesyonel. Eğer akü takviyesi başka bir araçtaki aküden yapılıyor ise yapılan aracı çalışır. Mercedes 12v oto akü modelleri, 6 6 amper diğer tipteki akü çeşitleri n11. Araba akü marka fiyatları Yedek Parça kategorisinde!


Araçlarda akü ne işe yarar, akü takviyesi nasıl yapılır, hangi araçlarda akü takviye yapılmaz? Nasıl Anlar ve Neler Yapabilirsiniz.


Diğer kontrol işlemleri: lastik basıncının ayarlanması, kilit.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.