19 Şubat 2020 Çarşamba

Opel vectra suya yağ karişmasi

Opel vectra suya yağ karişmasi

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık ay önce triger, v kayışı, devirdaim, egzost manfoltu, yağ, filtreler ile balataları değiştirdim ki bir süre rahat rahat. Astra h aracım aldığımın ikinci yılından beri motor suyuna yağ karıştırıyor. Yetkili servisler o kadar para aldıkları halde kalıcı çözüm bulamıyorlar.


Opel vectra suya yağ karişmasi

Yağ soğutucusu rezalet ve motor suyuna. Yüksek hararet. Su- yağ karışmış. Soğutma suyuna yağ karışmış gibi görünüyor.


Yazımızda motor yağına su karışması ve motor suyuna yağ karışması neden olur. Böylelikle soğutma suyu ile yağ birbirine karışmış olur. Suya yağ karışması motora büyük sıkıntı verebilir. Sebeplerinden birisi yağ soğutucusu, silindir kapak contası ve.


Opel yağ soğutucu değişimi. Yağa ve kartere su karışabilir. Araç çekişten düşer( conta kompresyonu tutamaz ve kaçırma yapar). Chevrolet Epica 2. Motor suyuna yağ karışabilir.


Listelenecek bir üretici yok. Bizim Araç da aynı hatayı verdi yağı antifiriz e karışmış ustaya götürdük. Yağ karterine su karışması demek, pistonların yağlanmasının tam.


Silindir kapak contası üzerinde yağ kanalları var ise motor suyu yağa karışacak ve yedek su deposu tahin kıvamını alacaktır. Yedek su deposunun kaynama yapması ve yağ karışması. Egzozdan mavi duman çıkıyorsa bu motorun yağ yaktığı anlamına gelir.


Alüminyum levhanın bir tarafında motor yağı diğer tarafında ise soğutma sıvısı bulunur,motor yağı ısısı, motor soğutma suyuna transfer edilir,Hava. Legacy lpg lpg enjektör nissan opel ruhsat sensör genesis fiat. Radyotör de yag karışmış. Araçlarda Suya Yağ Karışması Ve Yanmış Conta Belirtileri.


Arkadaşlar dün kardeşimin cruze aracının motor suyu haznesinde aşırı. Evet arkadaşlar motor soğutma suyuna yağ karışması sıkıntısını.


Ayrıca soğutma sıvısının motor yağı ile karışması sonucu daha büyük bir sorun da karşımıza. Suya hızla girilince hangi parçalar etkilenir?


Bu işlem sonrasında su eksiltme durumu var ise, eksilen suyun aracın içine veya. Araçtan eksilen suyun motor yağına karışması, sürücüler için büyük bir risk taşımaktadır. Conta yanik olsa ve radyatör suyuna yağ karissa yağda eksilme olmaz. Birde yağın rengine bak bakalım, suyla yağ karışmış mı?


Aracınız motor suyuna yağ karışması halinde sizi uyaracaktır. Genel olarak araçlarda uyarı ikazları iyi bir şekilde okumanız gerekmektedir. ERAY Abi bnde opel astra h 1. Bu sayfada bilgi yok. Araba sürekli su eksiltiyorsa.


Opel vectra suya yağ karişmasi

Usta benim conta değişeli ay oldu ama suya yağ karışmış sebebi sence ne. Selam aleyküm bende opel corsa var araca su ekledim motor sıcakken su azaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.