12 Şubat 2020 Çarşamba

Paftar İstif makİnasi

CNC ve Konvansiyonel Metal İşleme Tezgahları, Kaldırma Ekipmanları ve Hırdavat. Forklift, Transpalet, Akülü İstif, Platform Çeşitleri. Uygun ödeme koşulları, peşin fiyatına taksit.


OK PAFTAR MARKA 1. METRE YARI AKÜLÜ İSTİF. TP25T Terazili Transpalet. Nevşehir - Nevşehir - Afet Evleri. Cins : Manuel istif makinası. Tarihe Göre (Yeniden Eskiye). Yağın içindeki yabancı maddeler valfin kapanmasını engelliyor. Lütfen yağı değiştiriniz. Hidrolik sistemin içindeki parçalar. Makinaları İlanları. Paftar Akülü Forklift Servisi. El TranspaletAkülü TranspaletAnasayfaGenel HakkımızdaİletişimÖzel İmalat TranspaletServis NoktalarımızSıfır.


OLSLİFT-TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI. Proforma gönderdiler. ERA FORKLİFT VE İSTİF MAKİNALARI SAN. Adres: İKİTELLİ OSB ATATÜRK OTO SANAYİ. KG TAŞIMA KAPASİTELİ. MM KALDIRMA YÜKSEKLİĞİ. GÜÇLENDİRİLMİŞ ŞASE. Zincirli Vinç,Kito Vinç,Elektrikli Ceraskal,Gıda vinci,Vinç kantarı,Vinç imalatı,Akülü istif makinası, Yarı manuell istif makinası, Manuel transpalet,Akülü transpalet.


Netlift marka akülü istif makineleri yarı elektrikli ve tam akülü olarak satışımızda bulunmaktadır, istif makine modelleri için firmamızdan bilgi alınız. Bizi takip edin.


Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. A 0İSTİF MAKİNASI. Energy Lift İSTİF MAKİNASI MANUEL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.