19 Şubat 2020 Çarşamba

Pioneer türkiye

Ne kadar önemli olursa olsun, ama suyun musluktan gelmesi için, vanaların çalışması gerekir. Kazanlarda sıcak ve soğuk su alımından sorumlu özel musluklar.


Yani musluktan sıcak su kısmı açıldığında peteklere giden sıcak suyu kesip. Demirdöküm kombilerin klasik problemi sizin. Olsun musluktan sıcak su akmasa da olur, derseniz çekinmeden alın. Sıcak su akmıyor ? Arkadas evine gitti.


Güneş enerji sistemleri genellikle evler de kullanılan, sıcak su. Hatta sulari iyice acip yarim saat akittim. Yakın zamanda kombiden kaynaklı yaşadığım sıcak.


Pioneer türkiye

Cihazınızdan sıcak su belirli aralıklar ile mi akıyor? Kullanmakta olduğunuz kombi eğer musluktan sıcak suyu az veriyor ise bunun birkaç nedeni olabilir.


Mutfaktaki musluğu açtığınızda sıcak su geliyor ancak banyodaki musluktan sıcak su. Diyafram sistemli kombilerde su akış şalterli bir kombinin sıcak su problemi diyafram contasından ileri geliyor olabilir. Tek musluktan sıcak su gelmiyor şikayetinde de bu sebeple bulunuyorsunuzdur.


Pioneer türkiye

Tüketicin Yaşadığı Başka Sorunlar. MUSLUKTAN SICAK SU AKMIYOR. Sonra kendi kendine su biraz çoğaldı ve sıcak su gelmeye başladı.


Musluklardan çok az su gelmesi nin birden fazla nedeni vardır. Diğer taraflarda sıcak su normal akıyor banyoda az akıyor ise hattınızda bir tıkanıklık oluşmuş. Su kesintisi olduğunda zaten musluklardan ne sıcak ne de soğuk su alamazsınız. Tesisat su basıncını kontrol.


Protherm kombi üzerindeki musluk sembolü olan anahtarı açık konuma getirin ve musluğu açın bir süre bekledikten sonra halen musluktan sıcak su gelmiyor ise. Klimanın sıcaklık ayarı nasıl yapılır? Suyun bir yerlere sızması gibi akmaması da birçok sıkıntıyı beraberinde.


Pioneer türkiye

Musluktan sıcak su gelmiyor, arızası için. Petekler ısınıyor ama musluktan sıcak su akmıyor. Banyodayken su aşırı ısınıyor. Artık hiç akmıyor.


Evdeki hiçbir sıcak musluk çalışmıyor. Sorun sadece musluğun sıcak tarafında var. Soğuk su ise güzel akıyor. Kombi bacası yerimden.


Kışın ortasındayız kar falan var, evin bütün musluklarından geliyor llkkez böyle bişey oldu sebebi nedir. Acaba sıcak su borusu dışardaki. Basıncı e geldiğinde sorunun düzelme olasılığı vardır. Sizler duş sırasında ya da mutfakta bulaşık sırasında musluğu açtığınız an itibari ile sıcak su tazyiği düşük geliyorsa.


Arıza görmezden gelemezsiniz, aksi takdirde gelecekte sadece durum daha da kötüleşecektir. Neden sıcak su soğuk musluktan akıyor? Su temin sisteminde. Dolayısıyla sıcak su musluğunu açtığınızda su hiç gelmiyor yada kesik kesik.


Gelen giden, bilen bilmeyen ayri bisey soylemis. Bizlerde bugün. Musluk açıldığı an itibari ile kombinin direk sıcak su vermesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.