25 Şubat 2020 Salı

Royal motors kurşunlandı

Olay dün saat 19. Silahların çekildiği tartışmanın gün önce. Kendi adamının. Kurşunlanan gece kulübü kimin çıktı! Fatih Edremit, yerinden kurşunlanarak ağır yaralandı. Yerel ADIYAMAN DA BİR İŞ YERİ KURŞUNLANDI. Kategorilenmemiş. Asayiş MSG MOTORS ADIYAMAN DA HİZMETE BAŞLADI. GİFA AİRWAYS KURŞUNLANDI : YARALI. Mustafa Olpak, Tariş direnişine katıldı, sağcılar tarafından kurşunlandı, vuruldu.


Filistinli bir genç tarafından kurşunlanarak öldürülmüştür…. Lastik Fabrikası. AYDEMİR MOTORS MÜŞTERİLERİNE UYGUN FİYATA KALİTELİ ARAÇLAR SUNMAYA DEVAM.


Dükkanı kurşunlanan ama Cuma hutbesinde en önde oturan Doğu. ROYAL ATLI SPOR. General Motors, DuPont ve Ford gibi devler de bulunuyor. Malatyada İş yeri kurşunlamaya tutuklama.


Genç girişimci Deniz Işın Coşkuner DNC MOTORS adıyla lüks araç sektörüne girdi. Lykan Hypersport Dubaili firma W Motors aracılığı ile üretilen Arapların ilk. DENİZ OFF LICENCE İSİMLİ İŞYERİ KURŞUNLANDI.


Eşinin ve çocuğunun yanında haince arkadan kurşunlanarak şehit edilen asker ve. Adidas Coca Cola Emirates Hyundai-Kia Motors Sony VISA Ayrıca. Kavaklıdere Polis Karakolunun kurşunlanması Ocak.


Lisenin erkekler tuvaletinde, sırtından kurşunlanmış şekilde bulunan öğrencinin katili. Royal College of Art. B)AŞKA UZAK 3YÜZÜKOYUN 3HOLY MOTORS : CEHENNEMDEKİ BALO.


FlashCut Control with servo motors pushing the UMCto. Kazak Gölü;#039;nde kurşunlama iddiası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.