18 Şubat 2020 Salı

Soğuk geçirmeyen tulum

Montaj türü: Emiş ve egzost duvar fani, Çatı fanı, Kanal fanı. PLUG FANLI HÜCRELİ ASPİRATÖR. KLİMA SANTRALİ UYGULAMASI. Amacı : Nem alma klima santralleri kapalı yüzme havuzlarında nem alma ve mevsim.


RadiPac : Uyumlu konsept.

Kayış kasnak tahrikli radyal ve direkt tahrikli plug fanlar kullanılmaktadır. Fan üfleme ağzının hücreye montajında ise titreşim önleyici flexible körük ( connector ) kullanılmaktadır.


Elektrik Motorları. Standart olarak trifaze. Vantilatör hücresi temizliği motor- fan mekanik kontrolü ve kayış-kasnak ayarının yapılması.


Klima santralimiz plug fanlı ise fanın kontrol ve ayar işlemlerinin. Motorun fana direkt olarak bağlı olmasından dolayı devir kontrolü için standart olarak.


Rotoru geriye eğik kanatlı santrifüj fandır.

Fan hücrelerinde öne eğik veya geriye eğik çift emişli yüksek vermli santrifüj fanlar ve plug fanlar kullanılmaktadır. Bu fanlar galvaniz çelik sactan mamuldür.


Fan, filtre ve nemlendirici hücrelerinde gözetleme camı ve aydınlatma armatürleri. Direk akuple NİCOTRA plug fanlar. Yüksek verimli SCROLL kompresörler.


EC motorlu plug fanlar düşük devirde. TKS" modeli klima santrallerinde AMCA sertifikalı " plug " fanlar kullanılmaktadır. Satıhlarında toz tutma özelliği çok düşük olduğu için direkt akupleli veya.


Steril sistemlerde kullanılan klima santrali konfor klima santrallerine göre. Kanal tipi klima santralleri geriye eğik seyrek kanatlı plug fanlar ile üretilmektedir.


Genel havalandırma, konfor klima santralleri, hijyen klima santralleri, endüstriyel klima olarak geniş bir kul- lanım alanına sahiptir. Klima Santrali Servisi İmeksan Servisi Olarak Diğer Hizmetlerimiz. Opsiyonel frekans invertörlü pano uygulaması ile profesyonel bir ünite haline gelir.


Aspiratörlerde geriye eğik seyrek kanatlı santrifüj tip fanlar, yağ tutucu metal. Sığınaklann taze hava ihtiyaçlannı giderebilmesi için kullanılırlar. Savaş anında havanın her.


Fan hücresi gövde dışına monte edilmiş bir pako şalter ve kumandalı hermetik bir armatür ile aydınlatılmaktadır.

Havalandırma ve iklimlendirme semineri. Radyal (santrifüj) fanlar. Arçelik klima santrallerinde tip fan kullanılmaktadır. Mutfak Egzoz Fanı (ViacleanS). Kazanım Cihazları ve. NICOTRA marka plug fanlar da kullanılmaktadır. Plug fan uygulamalarında motor mili ara bağlantı olmadan fan. Sığınak santralinin acil durum ve normal zaman damperleri yay geri dönüşlü ve. Bu üniteler istenirse kış aylarında Heat pump dizaynı ile ısıtma yapar.


EC plug fan veya projeye bağlı olarak frekans invertörlü AC fanlı modeller ile değişken hava debisi ve düşük. Bu uygulama esnasında merkezi klima santralı, proje yapımcısı tarafından. DX klima santrallerimizde fan motor güçleri, kirli filtre basınçları göz önünde.


Son yıllarda kullanımı yaygınlaşan “ plug fan ”lar esas itibariyle salyangozu olmayan. GENKA QuickLine serisi klima santralleri mm kademeli panellere sahip ve çelik.


Bunun yanında opsiyon olarak plug fan kullanımı klima santrallerimizde mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.