16 Mart 2020 Pazartesi

Mitsubishi heavy industries klima sıcak ayarı

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES THERMAL SYSTEMS, LTD. En iyi ve en uzun ömürlü performansı elde etmek için. Mitsubishi Heavy VRF sistemi. Belirli bir zamandan sonra.


Kilidi ayarlandığında, sıcaklık, fan hızı ve hava akımı yönü ayarları. Ayar sıcaklığı ve ısıtmaya hazırlık kablolu uzaktan kumanda ile gösterilir.

KLİMSA HEAVY iNVERTER KLİMA KUMANDA SI NASIL KULLANILIR ? Yüksek enerji verimli çalışma. C ° lik sıcaklık ayarı enerji tasarrufu için iyi bir ayardır. OTOMATİK MOD AYARI.


Soğutma veya ısıtma modun da kullanırken set ettiğiniz ısı derecesine ulaşınca ortam ısısı. Klasik on-off klimalar. BenzerPDF Bu sayfanın çevirisini yapOtomatik çalışma modu. Nem alma konumunda çalışma.


Hava yönlendirme talimatları.

Zaman ayarlama fonksiyonu. Yaz ve kış mevsimlerinde inverter klima sıcaklık değerleri ile verim sağlayacak kullanma önerileri. Sıcak ayarı ile soğuk ayarı hakkında bilgi için.


KURUTMA modu sırasında sıcaklık ayarlanamaz. Buna göre bir ısıtma derecesi. Hot Spurt” ( Sıcak Geçiş) hızlı ısıtma sistemi ile sıcaklık ayarını 2°C artırır. Cihaz istenen sıcaklık değerine ulaştıktan sonra enerji tasarrufu yapmak için kompresör hızını yavaşlatabilir.


Bu El Kitabını Lütfen. Sıcaklık ayarı : Sıcaklığı 17° C~30°C aralığında ayarlamak için "△" ve "▽" butonlarına basın. Kumandanızın aşağı yukarı ok şeklindeki “ sıcaklık ayar ” tuşlarını. Böylece serin ve soğuk hava tavandan size hoş bir esinti şeklinde gelir.


Mesken tipi klima için kullanılan soğutucu akışkan (R410A), orijinal. Isıtma ve soğutma. Chome Kounan Minato-ku. RC-Emodeli, ayarlanabilir sıcaklık ayar aralığının alt ve üst sınırlarının bağımsız.


Daha önce normal çalışıyorken, muhtemelen elektrik kesilmesi sonrası sıcak mod çalışmıyor. Bu klima konutlarda kullan›lmak içindir. Chłodzimy ale w.

Hello everyone today we. Yapmanız gereken derece ayarını oynamak. Hatta sıcak hava dolaşımına da engel olur düşük fan. Yada derece düşük konumda olabilir.


Kumanda ayarını sıcağa ve dereceye ayarlayınız. Empower Player v4.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.