5 Mart 2020 Perşembe

Motor soğutma sistemi arızaları

Araba soğutucu hortumları, termostat, su pompası ve radyatör kapağı muayene. Hararet yapıyor. Motor geç ısınıyor. Termostat arızalı olabilir.


Bunu önlemek için motoru en kısa zamanda çekin ve kapatın. Yeterli enerji gelmiyor.

Kompresör devreye girmiyor, motorda ses mevcut, termik devresi çalışıyor -Kompresör motoru arızalı -Yardımcı sargı arızalı -Yüksek kafa. Su soğutmalı motorlarda, motorun içerisinde meydana. Ayrıca motor soğutma sisteminde, termostat sık sık arıza yapar.


Antifiriz neden kullanmalıyız? Devirdaim pompası: Suyu basınçlı olarak radyatör ile motor bloğu arasında devreder. Su olduğu halde motor fazla ısınıyorsa, termostat arızalıdır.


Bu sistemde önemli bir yeri olan. LPG sistemi hakikaten başlı başına arıza kaynağı olabiliyor. Bu sefer maliyet sıfır lira ile bitirdik.

Isıl bantlamadan ve filtre hortumunu kısaltmadan sonrada fotoğraf. Bu sebeple parçalar hemen arıza vermese bile motorun ömründe %ye kadar. Aks ömürünü nasıl uzatırız? Kış Geliyor Şarj.


Oluşan bu yanma ve silindirlerin içersindeki. Arızaları nelerdir ? Bu, motoru, yüksek sıcaklıkların etkisiyle bükebilir. Ciddi arızalardan kaçınmak için.


Yağ soğutma sistemleri, yağ filtresinin yanında veya alt kısmında yer almaktadır. Pasif hava soğutma sistemi gibi ya da motor soğutma suyuna. Hava soğutmalı motoru, su soğutmalı motordan ayıran bir diğer özellik hava. EGR soğutucularda motor soğutma maddesi, soğutma suyu olarak görev görür.


Daha sık görülen arıza sebebi, egzoz gazı tarafında bulunan bir sızıntıdır. Bir soğutma sisteminin kalbi konumdaki kompresör, çoğunlukla sistemle ilgili başka bir. Fren Balataları. E- AKÜMÜLATÖRÜN BAKIM VE BASİT ARIZALARI.


Atmosferik vananın görevi tam tersidir. Bu nedenle, motorun kapatılıp soğuması durumunda soğutma sistemi içinde atmosferik.

MOTOR NEDEN HARARET YAPAR? Soğutma sistemi. Böyle arızaların önlenmesi için radyatörün yerine uygun şekilde oturtulup. Büyük bir motor arızası yaşarsanız çeşitli arıza.


Radyatör fanı arızalanabilir. Klima sistemi istenen. Araç sahiplerinin sıklıkla karşılaştıkları bazı arızaları ve bu arızalar karşısında yapabileceklerini.


Aracın motoru, klima sistemi ile ilgili olarak su eksiltmiş ve hararet yapmış ise. Ford transit klima kompresörü sökümü ARİF USTAYLA zevkli anlar. AY TEKNIK KLIMA SERVISI KOMBI SERVISI SOĞUTMA SERVISI.


Bu sayede klimanın demontaj ve transfer işlemleri sırasında. Bunu anlamanın en kolay yolu, klimayı sıcak ayarına getirmektir. Isıtma ayarındayken bile hava akışı cılızsa fan.


Bu tür kirler nasıl etkiler yaratırlar?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.