23 Mart 2020 Pazartesi

Motor sogutma suyuna karışan yağ nasıl temizlenir

Parçayı değiştirdik fakat asıl sorun soğutma sistemindeki yağın temizliği. Bu araçlarda yağ filtresi altında yer alan bir yağ soğutma görevine sahip. Silindir kapak conta yanması motor yağına su karışması motor suyuna yağ karışması blok çatlaması. Sitrett MXyine muhteşem.


Conta yakmış, yağ soğutucu patlatmış araç motorları ve rayatörleri temizliği. Ford Transit motorunun hiçbirşey ile yapılamayan iç temizliği. Suya yağ karıştı DİKKAT 1. Radyatör içinin temizliği iyi bir soğutma yapmak için çok önemlidir. Motor soğutma suyuna yağ.


Soğutma suyuna motor yağı karışması (3. sayfa). Peki motor suyuna neden yağ karışır, veya karışırsa ne olur hep birlikte bakalım. Ardından yağ kaçağı gibi işlemler söz konusu ise alan temizlenir ve yeni yağ soğutucu.


Motor sogutma suyuna karışan yağ nasıl temizlenir

Saab 9-motor soğutma sistemini yıkarsanız, büyük üst ve alt. Sıvı, homojen, parçasız olmalıdır, aksi takdirde pas, yağ ve dolgu macununa ek olarak. Bütçe temizliği yapılırsa, radyatör halk ilaçları ile doldurulur. Temizlenmiş sisteme antifrizli su koyun.


Motor sogutma suyuna karışan yağ nasıl temizlenir

Opel marka araçlarda da bu sorun karşımıza çıkabilmektedir. Yağ ve su birbiri. Aya sofia, gulhane park, gulhane area) And stations from the beautiful Byzantine. Radyatör suyuna karışan yağ, motor yağına su karışması gibi kısa.


Tüm marka ve model arabalarda kullanabileceğiniz radyatör temizleme ürünleri geliştirilmiş kalite ve. Anlam veremedim açıkcası, temizlendikten sonra bir şey gözükmüyor. Bugün baktığımda motor suyunun rengi biraz siyahlamış ve köpüklüydü.


Merhaba blok catlak ciktimi ? EGR MAF temizliği yaptırmıstım işlem sonrası arabada ıslık sesi. Etiketler: antifriz, conta, k4m motor, meganemotor yağı. Arkadaşlar nasıl belli oluyor.


Radyatör temizleyici önlem olarak her soğutma suyu değişiminde kullanılabilir. Daha önce yağ kariştiysa eğer öyle bir antifriz değiştirmede temizlenmez su kanalları. Gerçek şu ki, kullanılan soğutucuya bağlı olarak, radyatörü, yağ birikintilerini, antifriz ayrışma.


Bu, soğutma sistemini temizleme zamanının geldiğini gösteren bir sinyal görevi görebilir. Daha uzun sürmek mantıklı değildir, çünkü serum sistemdeki kirle karışır.


Motor sogutma suyuna karışan yağ nasıl temizlenir

Sizin için hazırladığımız rehberde, motor yağı seçiminden lastik ömrünü uzatmak için yapmanız gerekenlere, aile. Nasıl bi çamurlaşma, çok mu katı? MOTOR SOĞUTMA SİSTEMİ NASIL DURULUR.


Sıvıların tekrar karışması, yani antifrizin yağa girmesi gerçeğinden bahsetmeye değer. Bundan sonra, soğutucunun kabı çıkarılır ve ayrıca iyi temizlenir. Dizel,güç darbesinin soğutma sistemi suyuna nasıl girebilir? Not: Silindir contası yırtıksa veya silindir çatlak ise yağa su karışır yağın rengi kirli beyaz olur.


Arabanın devirdaim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.