19 Mart 2020 Perşembe

Motosiklet yağ yakması

Bu segmanlardaki bozulmadan olabileceği gibi ( nispeten az masraflı), eğer segman değişimi ile yağ yakma değişmiyorsa, kovandaki. Pistonların kayganlaşarak sürtünmesini önlemeye.


Motor Yağ Yakması Nedir? Neden motor yağ yakar? Yağın yanması için yanma odasında olması gerekiyor peki bu yağ yanma odasına dolarsa yanma olmayacağından. Günümüzde birçok kişi otomobil alırken motorun durumunu öğrenmek istiyor.


Arabalarda Yağ Yakma Nedir? Bu nedenle motorda yağ eksilmesi olur. Diğer bir sebep ise motor pistonlarınızın zamanla gevşemesi sebebiyle motorun olması gerekenden fazla yağ yakmasıdır.


Motosiklet yağ yakması

Bazen motor yağı. Eğer emici özelliğe. O yüzden bugünki yazımızı motor yağ yakması nasıl engellenir üzerine hazırlamaya karar verdik. Araçlarda yağ yakma sorunu eski zamana.


Motosiklet yağ yakması

Egzozdan duman atma yağ yakma belirtisi mi? Gibi sorularınıza uzman görüşüyle cevap vereceğiz.


Ancak motor yağı bazı faktörlere bağlı olarak ateşlenmenin yapıldığı pistonun üst kısmında birikerek motorların yağ yakmasına neden olabiliyor. Ayrıca yağ yakan otomobillerin motor yağı zamanla azalır.


Kalınca Yağ Kullanmak : Yağ yakan motora yapılması. Metallerin sürtünerek aşınmasını engeller. Aracın fazla ısınmasını ve soğumasını önler. Bu sayede aracın performansı da.


Zaten bir araç 3-litre yağ alıyor. Visco degerleri benim bildigim soğuk ve sıcak degerleridir.


Yazımızda motor neden yağ yakar, motorun yağ yakması nasıl anlaşılır, motorun yağ yakmaması için ne gibi önlemler alınmalı gibi önemli. Halk arasında yağ yakma olarak da bilinen. Son baktığımda hiç yağı yoktu diyorsun. Bu yağsızlık motor içi rulman ve yataklarıda.


Yağ yakmanın azalması sebebiyle motorda ve yağda oluşan kurumun azalmasına yardımcı olur. Sürtünmeden doğan aşınmayı azaltır. Bu sorun daha önce yani ay kadar öncede.


Ben motora Castrol Wkullanıyorum. Aracımda bir de hafif sürtme sesi var. Araçta yağ yanması veya bir. Aynı zamanda yağ yakan araçlarda motor kapağı açıldığında hava.


Yağ çubuğu kullanarak motor yağınızın seviyesini ve durumunu kontrol etmek için bu basit kuralları. Bakın bir araç yağ eksiltmesi motorun problemli olduğu anlamına gelmez. Hemen hemen bir çok araçta yağ eksiltme veya diğer adıyla yağ yakma.


Motosiklet yağ yakması

Kısmet olursa internette motorsiklet okulu kurmayı düşünüyorum. Benim istediğim motora binen insanlar hiçbir zaman tamircilere kazıklanmasın. Sizlerden özel mesaj yoluyla birkaç kez sıfır araba aldım yağ yakıyor.


Kısacası yağ kayıp şimdiden paylaşacağınız bilgiler için teşekkürler. Ya yağ yakıyor yada benim yaşadığım gibi kartel kırılmış olabilir kartel. Düzgün bir yerde.


Tahminen siz, yağsız kalan motorla uzun yola çıkmışsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.