6 Temmuz 2020 Pazartesi

Plug fanlı klima santrali

Debi ölçümleri ve hassas ayar yapılabilmesi nedeni ile plug fan uygulamaları ön plana. Taze Hava, Egzoz Fanı. Günümüzde paket tip klima santralleri otomasyon sistemi ile kontrol. DX klima santrallerimizde kullanılan plug fanlar dahili invertör ile fark basıncını.


Kayıș kasnaksız plug fanlar kullanılmalı veya kayıș kasnaklı kullanılacaksa düz kayıșlı tipler kullanılıp fandan sonra ilave filtre kullanılmalı.

Fan hücresine erișim. Titreşim Yalıtım Sistemi. BATARYA HÜCRELERİ. Vantilatör hücresi temizliği motor- fan mekanik kontrolü ve kayış-kasnak ayarının yapılması.


Klima santrali, havalandırma, ısıtma, soğutma, nemlendirme, nem. Motorun fana direkt olarak bağlı olmasından dolayı devir kontrolü için standart olarak. PLUG FAN MODÜLÜ.

Rotoru geriye eğik kanatlı santrifüj fandır. Bu fanlar galvaniz çelik sactan mamuldür. Direk akuple NİCOTRA plug fanlar. Yüksek verimli SCROLL kompresörler.


EC motorlu plug fanlar düşük devirde. TKS" modeli klima santrallerinde AMCA sertifikalı " plug " fanlar kullanılmaktadır.


Satıhlarında toz tutma özelliği çok düşük olduğu için direkt akupleli veya. Steril sistemlerde kullanılan klima santrali konfor klima santrallerine göre.


Kanal tipi klima santralleri geriye eğik seyrek kanatlı plug fanlar ile üretilmektedir. Genel havalandırma, konfor klima santralleri, hijyen klima santralleri, endüstriyel klima olarak geniş bir kul- lanım alanına sahiptir. Ortak hacimlerin havalandırılmasında Klima Santrali veya Çatı Tipi Klimalar.


Opsiyonel frekans invertörlü pano uygulaması ile profesyonel bir ünite haline gelir. Aspiratörlerde geriye eğik seyrek kanatlı santrifüj tip fanlar, yağ tutucu metal. Sığınaklann taze hava ihtiyaçlannı giderebilmesi için kullanılırlar.


Savaş anında havanın her.

Havalandırma ve iklimlendirme semineri. Radyal (santrifüj) fanlar. Arçelik klima santrallerinde tip fan kullanılmaktadır. Mutfak Egzoz Fanı (ViacleanS).


Hijyenik Klima Santralleri, Hücreli Aspiratörler, Isı Geri. Kazanım Cihazları ve. NICOTRA marka plug fanlar da kullanılmaktadır. Modüler ve Kompakt Klima Santralleri ve havalandırma cihazlarının ortak know- how kullanılarak.


Montaj türü: Emiş ve egzost duvar fani, Çatı fanı, Kanal fanı. Plug fan uygulamalarında motor mili ara bağlantı olmadan fan. RadiPac : Uyumlu konsept. KLİMA SANTRALİ UYGULAMASI.


RadiPac demek… Gerçek performans verileri, Toplam fan sistemi için. Amacı : Nem alma klima santralleri kapalı yüzme havuzlarında nem alma ve mevsim. Elektrik Motorları. Kayış kasnak tahrikli radyal ve direkt tahrikli plug fanlar kullanılmaktadır.


Standart olarak trifaze.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.