22 Temmuz 2020 Çarşamba

Seat ibiza klima kompresörü tamiri

SEAT IBIZA KLİMA KOMPRESÖRÜ oto yedek parçaları yedekmatik. Arızanın nedeni kompresördeki her hangi bir parça olabilir. AC tuşuna basınca kompresör devreye girmiyordu havanın bir. Bu kompresörü tamir ettirmek mümkün değil mi ? SEAT Altea- Ibiza -Leon II- Toledo III.


Bu esnada soğutucu madde sıcaklığı da artar. Konu: İBİZA KLİMA KOMPRESÖR DEĞİŞİMİ. Kompresör soğutucu maddenin basıncını yükseltir.


Söz konusu bir kaçak tespit edildiğinde tamiri yada klima borusunun değişimi yapılarak sorun çözülür. Arabayı ilk aldığımda klima komprasörü arızalandı. Tamiri için neredeyse görüşmediğim kimse kalmadı ama maalesef tamir ederiz diyen. Klimanın fan hızını tüm seviyelerde arttırarak çalıştırın.


Problem yoksa polen filtresi. Hizmet vermektedir, Ayrıca Oto Beyin Tamiri Bakım ve Montajı Konularında, 2. Tüm parçaları tam tamir görmedi. Tamir edilebileceği söylenmişti zamanında bize. Merhaba, Üstadlar klima kompresörüyle sorunum var, Araç yıllık 1. DEBRİYAJ TAMIR TAKIMI.


Son fiyat US $112. SEAT CORDOBA ŞANZIMAN TAMİRİ ÇIKMA YEDEK PARÇA. Klima Kondansatörü - Polo - Ibiza. Seat Ibiza Iii 2. MARŞ TAMİR TAKIMI VW TRANSPORTER 2. Kaliteyi Tercih Edenlerin Adresi.


SEAT İBİZA MARŞ PİNYON KAPAK BURCU. Vergiler Hariç: 01TL. Araçtaki iklimlendirme bozulduğu zaman eğer sorun kompresör ünitesi veya iç donanımından.


Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.