24 Temmuz 2020 Cuma

Seat leon klima kompresörü tamiri

Arızanın nedeni kompresördeki her hangi bir parça olabilir. SEAT Altea-Ibiza - Leon II- Toledo III. Klima kompresörü tamiri için öncelikle kompresörün çalışıp çalışmadığı kontrol edilmelidir.


Bu esnada soğutucu madde sıcaklığı da artar. Seat yetkili servisine bıraktım. Kompresör soğutucu maddenin basıncını yükseltir.


Söz konusu bir kaçak tespit edildiğinde tamiri yada klima borusunun değişimi yapılarak sorun çözülür. Klima Müşürü Arızası : Genellikle klima.


Eğer kalın boru soğuk değil ise klima kompresörü ile ilgili bir sorun vardır. Tamirinin mümkün olmadığını, ancak yeni kompresör takılması gerektiğini söylediler. SEAT IBIZA KLİMA KOMPRESÖRÜ oto yedek parçaları yedekmatik. Klimanın fan hızını tüm seviyelerde arttırarak çalıştırın.


Problem yoksa polen filtresi. Etkilenen bazı modelleri: Koltuk: Leon, Altea. Hayırlı günler dileriz. Skoda Super b triger ön takım yağ bakımı ✔️ Audi motor onarım Audi A3.


Orjinal Leon Klima Radyatörü yedek parça çeşitleri Motor kategorisinden satın alabilirsiniz. Ford Fiesta için Klima Tamir Plastiği. Kaliteyi Tercih Edenlerin Adresi. Klima Kompresoru Tamiri ve Revizyon PYM OTOMOTİV.


Bu ürün BAYSAL CİVATA OTOMOTİV tarafından gönderilecektir. Klimalar daha doğrusu klima kompresörleri güçlerini aracınızın motorundan almaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.