31 Temmuz 2020 Cuma

Sigma klima f0 arızası

DemirDöküm klimam yeni olmasına rağmen farızası verdi her yere su akıttı ürünler. Kombi Servisi, kombi ateşlemiyor ve ekranda arıza kodu gösteriyorsa arıza hakkında bilgi için firmamızı arayabilirsiniz. Aynı gün için servis. Ancak içeriyi soğutmadı ve Farıza kodu verdi.


Acaba bu durumda ne yapmam gerekir. BLA-Lcihazımdan Tapatalk kullanılarak. Hava Emiş Sensörü Arızası F: İ. Serpantin Sensörü Arızası F: D. Tüm Klimaların Arıza Kodları Aşağıda yazılmış tüm klima markalarının arıza kodları gösterilmektedir.


Zaman zaman fhatası veriyor ve. Baymak klimalarda Farıza verme. Mayor, aynı gün İstanbul içinde klima, kombi, beyaz eşya servisi olarak hizmet vermektedir. SİGMA İNVERTER HATA KODLARI.


E1- oda sıcaklık. Soğutkan yani gaz. Bu kontrol ve uygulamaların yapılması ve sorunun çözümlenmesi için uzman yardımı almalısınız. Unutmayalım çözülemeyen arıza yoktur.


Klima hata kodları konusunda teknik. Demirdöküm FArıza Kodu: Kombide su basıncının düşük olduğu uyarısına işaret eder. Kombinizin Su basıncı 1-bar aralığında olması gerekir.


FArıza Kodu : Kombinizde suyun bittiğini bar oranına kadar çıkartmanız gerektiği belirtilmektedir. Meydana gelen arızalar için çağrı merkezimi arayarak teknik bilgi alabilirsiniz. Sigma operasyonlarda mükemmelliğin. All stated prices are final prices.


Ekovat arızalı olabilir, ekovat sargı uçları kontrol edilir. Sisteme gaz verilir. EArızası İç fan koruması. EArızası Su donma koruması.


FArızası Buharlaştırıcı sıcaklık sensörü. York Klİma Kombi Arıza Kodları F,FFFFFFFFF2F28. Aşağıdaki şema kompanzasyon kontaktörlerinin yapısını göstermektedir. Hatanın sebebi çok yüksek ihtimalle kumanda da, çok düşük bir.


Yetkili servise başvurun. Arızanın düzelmesi ile ilgili size en yakın yetkili servise başvurmak için tıklayınız. Sıcak modda Fhatası verdi, derecenin altında Fyazıyor ve klima çalışmıyor.


Sorunun çözümünü bilen var mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.